Mit válasszak? Megbízási szerződés vagy munkanélküliség inkább.
Pályakezdő grafikus vagyok és már egy ideje távmunkában keresek állást,mert nincs pénzem nagyvárosba költözni és itt a környéken pedig nincsenek lehetőségek.
Nem régiben kaptam egy ajánlatot, de csak megbizásival alkalmazna. Mondtam neki, h nem szívesen dolgoznék megbizásival, hogy bejelentene e, de akkor azt mondta, h csak megbizásival vagy sehogy.
Ha otthon dolgozok, akkor mekkora az esélye, h bárki (a munkáltatón kívül persze) ellenőrzi, hogy dolgozok-e vagy sem és hogy milyen gyakran.
Szerintetek tényleg dolgozhatok megbizásival itthonról, anélkül, h vállalkozó lennék?
ui: Ha el is vállalnám nem dolgoznék ott fél évnél tovább, csak annyira maradnék,hogy elegendő pénzem legyen itt "felmondani" és új állást keresni.
Ha megbízási szerződéssel dolgozol, akkor nincs munkáltatód, csak megbízód, akinek semmi köze nincs hozzá, hogy mikor dolgozol, mikor nem, a lényeg, hogy a megbízás teljesüljön.
A mai világban azt kell elfogadni, ami van, minden lehetőséggel élni kell, mert lehet, hogy évekig munkanélküli leszel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!