Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek milyen munka kéne?

Szerintetek milyen munka kéne?

Figyelt kérdés
Szóval nem tudom milyen munkát válasszak..nagyon szerettem volna mindig ilyen üzlet asszony szerűség lenni ,szóval így bejárkálni reggel a munkahelyre vagy cégbe és akkor ott így intézni az ügyeket,,nem tudom mi legyek segítsetek előre is köszönöm

2015. jan. 31. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Állj sorba észért újra.
2015. jan. 31. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fejtsd ki légyszíves, hogy milyen az "ilyen üzlet asszony" és mi az, hogy "így intézni" ? ebből számomra nem derült ki
2015. jan. 31. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan kövesd az első hozzászóló tanácsát.
2015. jan. 31. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Az ügyeket nem az üzletasszony intézi, bogaram, hanem az az asszisztense, amíg ő milliókról dönt, szervezi a céges stratégiát, új piacokat keres, kapcsolatot tart a legfontosabb meglevő ügyfelekkel, satöbbi. Nem arról szól ez, hogy felveszel egy kiskosztümöt, aztán eljátszod a helyi mancikát 6 órában, hanem gályázol 5-10 évig, mire ide eljutsz, utána meg napi 12-16 órában húzod az igát, komoly stresszfaktor mellett.

Borzasztóan el vagy tévedve.

2015. jan. 31. 16:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Örököltem egy vállalatot
2015. márc. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!