Előző munkahelyemről nem kaptam meg a papírjaimat. Mit tudok ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Előző munkahelyemről nem kaptam meg a papírjaimat. Többször beszéltem az ex főnökömmel, és mindig csak ígéreteket kaptam, de papírok sehol. Ezáltal munkanélkülit sem kaptam, mivel nem tudtam leigazolni a munkaidőt. Az adóbevallásomat se tudom megcsinálni, amíg nincsenek meg ezek a papírok. Mit tudok ilyen esetben tenni? Hova fordulhatok? Jár valami kártérítés nekem ilyen esetben?2010. febr. 9. 15:29
1/3 anonim válasza:
kártérités nem jár, de a törvény szerint az nap ki kellene adni a papirokat amikor kilépsz. ha nem fordulj a Munkaügyi Főfelügyelőséghez, a neten megtalálod az elérhetőségüket.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én is ebben a cipőben járok és felhívtam a területileg illetékes Munkaügyi főfelügyelőséget.Annyit tudott tenni a hölgy akivel beszéltem,hogy felhívta a volt főnökömet Ő pedig azt mondta másnap postázzák.Remélem így is lesz,mert engem meg nem vesznek fel másik munkahelyre az igazolások nélkül.Itt megtalálod az elérhetőségüket: [link]
Ha nem történne semmi akkor próbáld meg őket: [link] én is azt fogom tenni.
Majd írd meg mire jutottál.Sok sikert!
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. febr. 10. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!