Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a sògoromnak? Rosszul esett, amit mondott!

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok. Főiskola elvégzése után találtam egy álláshirdetés amire jelentkeztem. Fel is vettek egyből. Jól fizető állás volt kezdőként.

A mai napig dolgoztam ott. Mert találtam egy másik munkát, oda is jelentkeztem és fel is vettek. Dupla annyi fizetés, kevesebb munka.

A sógorom szerint, azért vettek fel, mert jó nő vagyok igy előnnyel indultam. Rosszul esett, hogy ezt gondolja és nem azt, hogy azért vettek fel mert jók az eredményeim, jól dolgozom, határozott, talpraesett nö vagyok. Egy szóval jogosan döntöttek mellettem.

Úgy érzem, hogy a környezetem egy része is ezt gondolja. :(

Szerintetek is azért vettek fel leginkább, mert jó nő vagyok? Tényleg sokat számítana?

2015. jan. 30. 21:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
35%

Bármennyire is hihetetlen, senki nem a saját zsebe ellensége. És a közhiedelemmel ellentétben SENKI NEM VESZ FEL MAGA ALÁ úgy alkalmazottat, hogy szép de hülye. Mert ezzel magával cseszik ki!

Pultoslánynak azért vesznek fel szépek (akkor is, ha hülye), mert bevonzza a vevőt. Kimutatáskészítésre viszont nem veszek fel egy szép lányt, aki be sem tudja kapcsolni a számítógépet.

Ez van, törődjünk bele kérem...

2015. jan. 31. 09:29
 22/23 anonim válasza:
27%

Szepseg magyarorszagon? Meg nem lattam olyan orszagot ahol ennyire leneznek a szep noket (nok es ferfiak egyarant!!) mint idehaza!!

Mert aki nem ronda es elhanyagolt, az deszka, plazapitsa, luvnya, biztos segghulye.....

2015. jan. 31. 09:46
 23/23 anonim ***** válasza:

Egy szép nő:

[link]

2015. jan. 31. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!