11/13 anonim válasza:
Nyilván nem nyugtat meg, de amikor kiraktam, h állást keresek, akkor aznap kb. 30 emailt kaptam cégektől, hogy menjek hozzájuk és folyamatosan bombáznak máig is. Volt ahová interjú nélkül csak egyönéletrajzzal és motivációs levéllel felvettek volna rögtön. Tulajdonképpen most én válogatok melyik lenne a legjobb hely. Szerintem csakis a tudás számít, hiszen tudás nélkül nem kellessz senkinek. Egyébként én egy mérnök informatikus vagyok, csupán ellenpéldának szántam a te esetedre.
12/13 A Tengerész válasza:
Legelőször is próbáld magaddal tisztázni mi is lehetett a baj veled. Elég képzett voltál e, elég határozott e, egyáltalán neked való volt e az állás? Egy ismerős egy nagyon menő helyre jelentkezett egyszer, mondták, hogy megfelelt, de majd értesítik. Várt pár napot, de nem hívták vissza, rájuk írt, hogy mostmár ne is hívják ilyen komolytalan céghez ő nem is megy. Azonnal hívták, de mondta, hogy keressenek valaki nála komolytalanabb hozzájuk illőt. Szóval ne légy már nyuszi! Nem neked van rájuk szükséged, hanem nekik rád! 12 interjú az kell hogy valami tapasztalatot adjon. GONDOLD VÉGIG!
13/13 anonim válasza:
Mennyiség helyett minőség ...
Eldöntötted már az amit igazán, szenvedéllyel vagy képes csinálni? Ha igen akkor csak arra pályázz!
Pontosan fogalmazd meg, hogy miért jó a munkaadónak he téged foglalkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!