Vörösre festett hajjal állásinterjú?
Figyelt kérdés
Intenzív vörösre szoktam festetni a hajam. Nem az a rikító vörös, de nem is a legsötétebb. (a pirosas vörös, nem a narancssárga).
Alap hajszínem sötétbarna, de a bőrömnek elég hulla színe van (nem fehér hanem sápadt) és ezért már évek óta vörösre festem, az kicsit feldobja az arcom.
Egyszerű irodai munkát szeretnék, lehetőleg adminisztrációt.
Az önéletrajzomon színes fotó van, tehát ha behívnak, nyilván nem gond, de nagy esély van rá hogy sok helyre azért nem hívnak be mert vörös a hajam vagy manapság ez már nem számít?
2015. jan. 21. 19:18
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem egy simán vörösre festett haj nem számít.
2/2 anonim válasza:
Ez nem számít. Hidd el, hogy nagyon sok helyre, nagyon sok embert nem hívnak interjúra, és nem a kinézete miatt, hanem azért, mert sok a jelentkező (munkanélküli).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!