Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A helyemben gyári munkásnak...

A helyemben gyári munkásnak mennél el? Mit csinálnál?

Figyelt kérdés

Alkalmazott grafika szakon végeztem, sokan látnak bennem tehetséget (de későn kezdtem ezt fejleszteni, így kicsúsztam állítólag már az időből), és biztatnak, hogy menjek, csináljam tovább. Én mennék, tanulnék, és neki is álltam önállóan, de nem megy gördülékenyen, mert nincs akivel prezentáljak esetleges kész munkákat, hogy min javítsak stb stb...

Édesanyám közben nagyon lebetegedett, pénzünk sincs már sok mindenre. Én voltam még suli közben diákmunkán, de azután h elvégeztem a sulit, már nem volt semmi lehetőségem dolgozni. A grafikai tudásom nagyon alap, kevés, és volt már munkám, de sokkal többet várnak el, és emiatt fejlesztem itthon magam, de már 2 hónapja nem haladtam semmit sem.

Anyukám azt mondja, felejtsem el az álmomat, menjek el gyári munkásnak, és ez van.

Mit gondoltok? hogy oldanátok meg a tanulást (iskolába járást) + munkát? főleg, ha gyári munka, amiben nincs sok szabadnap tudtommal (diákként dolgoztam gyárban is).

egyébként fotózok is, ehhez is van egy jó gépem, de ezt is felejtsem el, mert NINCS IDŐ TANULNI. Mindig ezt mondja mindenki.

Most 23 éves vagyok.

2015. jan. 29. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Így sajnos nem.

Akkor mihez értsz?

2015. jan. 30. 11:52
 12/14 A kérdező kommentje:
már leírtam mindent.
2015. jan. 30. 12:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért írtam az őrit, mert az olcsóbb jóval, mint diplomát szerezni és rövidebb idő alatt is meg van, nem mindenhova kell a nyelvismeret sem! A rendes recepciós helyekre középfokú, beszédképes nyelvet várnak! Őrként viszonylag jó fizetést is lehet kapni, mindig keresnek őröket, míg diplomával nem feltétlen tudna elhelyezkedni gyakorlat hiánya miatt! Hát ezért erőltetem a vagyonőrit, persze nem muszáj ez csak egy irány ami felé lehet menni.
2015. febr. 1. 17:00
 14/14 anonim ***** válasza:
De mit csinál egy grafikus? Én eddig azt hittem, hogy photoshopol, de akkor tévedtem :(
2015. febr. 2. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!