A helyemben gyári munkásnak mennél el? Mit csinálnál?
Alkalmazott grafika szakon végeztem, sokan látnak bennem tehetséget (de későn kezdtem ezt fejleszteni, így kicsúsztam állítólag már az időből), és biztatnak, hogy menjek, csináljam tovább. Én mennék, tanulnék, és neki is álltam önállóan, de nem megy gördülékenyen, mert nincs akivel prezentáljak esetleges kész munkákat, hogy min javítsak stb stb...
Édesanyám közben nagyon lebetegedett, pénzünk sincs már sok mindenre. Én voltam még suli közben diákmunkán, de azután h elvégeztem a sulit, már nem volt semmi lehetőségem dolgozni. A grafikai tudásom nagyon alap, kevés, és volt már munkám, de sokkal többet várnak el, és emiatt fejlesztem itthon magam, de már 2 hónapja nem haladtam semmit sem.
Anyukám azt mondja, felejtsem el az álmomat, menjek el gyári munkásnak, és ez van.
Mit gondoltok? hogy oldanátok meg a tanulást (iskolába járást) + munkát? főleg, ha gyári munka, amiben nincs sok szabadnap tudtommal (diákként dolgoztam gyárban is).
egyébként fotózok is, ehhez is van egy jó gépem, de ezt is felejtsem el, mert NINCS IDŐ TANULNI. Mindig ezt mondja mindenki.
Most 23 éves vagyok.
és persze nézem a munkákat, de nem értek semmihez se. Se Office csomagokat nem ismerem, se más programokat, vagy pénztárgépet se tudok kezelni... engem mindig is a grafika és fotózás világa érdekelt.
Nagyon szeretnék megoldást erre.
Ez az alkalmazott grafika valamilyen IT-s grafikai munka?
Ha értesz a CSS-hez, frontend készítéshez, akkor tudnék munkát ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!