Hogy hívják/nevezzem el azt a rész az önéletrajzomban, ahol magamról írok?
Képesség címszó alá írtam azt a részt, ahová a jogsimat írtam és a számítógépes ismereteimet írtam.
De milyen "címet" adjak annak hová azt írnám le, hogy kommunikatív vagyok, pozitív személyeség? ezeket egyáltalán érdemes beleírni vagy ettől már egy HR-es a falnak megy?
Tudnátok ebben egy kicsit segíteni?
"A bérigény öngyilkosság."
Miért is? én már egy előzetes telefonos megkeresést sem fejezek be enélkül - bár mondjuk meg is kérdezik az esetek 99 %-ban
Ha odaírja nem is nézik tovább már akkor sem ha a bértáblát 10 ft-al átlépi.
Ha valakinek kell írásban akkor külön írja.
ez nem igaz
ha te nem vagy tisztában a saját értékeddel, vagy nem vagy elég biztos magadban, akkor miért várod a munkáltatótól, hogy felvegyen?
nem mellesleg, nem fogok köröket futni, amikor esetleg előre tudom, hogy közelébe sem fognak ígérni annak, amit kérek, erre nekem nincs felesleges időm és a munkáltatónak sincs, hogy feleslegesen interjúztasson...ha a nagyságrendekkel tisztában van a két fél, a finomhangolás még mindig lehetséges ;)
értelemszerűen, ha a közszférába pályázol, akkor tényleg nincs értele, mert úgyis a bértábla szerint kapsz, de ettől még nem bukod el az interjút, ha tetszik az önéletrajzod
A cégeknek is van bértáblájuk és használják is.
Ha nem tudod pontosan mit csinálsz majd (mert nem mindig közölnek munkaköri leírást) akkor semmi értelme ilyet írni főleg hogy a bérezési rendszer nálunk a hadititok kategóriát szokta képviselni.
"Ha nem tudod pontosan mit csinálsz majd (mert nem mindig közölnek munkaköri leírást) akkor semmi értelme ilyet írni főleg hogy a bérezési rendszer nálunk a hadititok kategóriát szokta képviselni."
el sem megyek ilyen interjúra, már telefonon lehet tisztázni, mi a munkakör és mi az elvárás, ha nem egyértelmű a leírás
Igen, mindenki le lett pontozva...Ez a gyakorikérdések!
Ráadásul sikerült a témától is elkanyarodni...
Azt hiszem itt sem teszek fel több kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!