Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy hívják/nevezzem el azt a...

Hogy hívják/nevezzem el azt a rész az önéletrajzomban, ahol magamról írok?

Figyelt kérdés

Képesség címszó alá írtam azt a részt, ahová a jogsimat írtam és a számítógépes ismereteimet írtam.

De milyen "címet" adjak annak hová azt írnám le, hogy kommunikatív vagyok, pozitív személyeség? ezeket egyáltalán érdemes beleírni vagy ettől már egy HR-es a falnak megy?

Tudnátok ebben egy kicsit segíteni?

2015. jan. 28. 22:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A bérigény öngyilkosság.
2015. jan. 28. 23:41
 12/19 anonim ***** válasza:
27%

"A bérigény öngyilkosság."

Miért is? én már egy előzetes telefonos megkeresést sem fejezek be enélkül - bár mondjuk meg is kérdezik az esetek 99 %-ban

2015. jan. 28. 23:43
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Ha odaírja nem is nézik tovább már akkor sem ha a bértáblát 10 ft-al átlépi.

Ha valakinek kell írásban akkor külön írja.

2015. jan. 28. 23:47
 14/19 anonim ***** válasza:
21%

ez nem igaz

ha te nem vagy tisztában a saját értékeddel, vagy nem vagy elég biztos magadban, akkor miért várod a munkáltatótól, hogy felvegyen?

nem mellesleg, nem fogok köröket futni, amikor esetleg előre tudom, hogy közelébe sem fognak ígérni annak, amit kérek, erre nekem nincs felesleges időm és a munkáltatónak sincs, hogy feleslegesen interjúztasson...ha a nagyságrendekkel tisztában van a két fél, a finomhangolás még mindig lehetséges ;)

értelemszerűen, ha a közszférába pályázol, akkor tényleg nincs értele, mert úgyis a bértábla szerint kapsz, de ettől még nem bukod el az interjút, ha tetszik az önéletrajzod

2015. jan. 28. 23:54
 15/19 anonim ***** válasza:
44%

A cégeknek is van bértáblájuk és használják is.

Ha nem tudod pontosan mit csinálsz majd (mert nem mindig közölnek munkaköri leírást) akkor semmi értelme ilyet írni főleg hogy a bérezési rendszer nálunk a hadititok kategóriát szokta képviselni.

2015. jan. 29. 00:03
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

"Ha nem tudod pontosan mit csinálsz majd (mert nem mindig közölnek munkaköri leírást) akkor semmi értelme ilyet írni főleg hogy a bérezési rendszer nálunk a hadititok kategóriát szokta képviselni."

el sem megyek ilyen interjúra, már telefonon lehet tisztázni, mi a munkakör és mi az elvárás, ha nem egyértelmű a leírás

2015. jan. 29. 18:00
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
és teszem hozzá, teljesen átlagos a tapasztalatom a szakmámban, semmi extrával nem rendelkezem, keresett, de nem hiányszakma - viszont tudom menedzselni magamat és nem fogok ezreket feleslegesen elkölteni, hogy elmenjek egy felesleges interjúra
2015. jan. 29. 18:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Mindenkit lepontoztak ! Zseniális magyarország :P
2015. jan. 30. 19:16
 19/19 A kérdező kommentje:

Igen, mindenki le lett pontozva...Ez a gyakorikérdések!

Ráadásul sikerült a témától is elkanyarodni...

Azt hiszem itt sem teszek fel több kérdést!

2015. febr. 2. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!