Mennyi pénzből lehet megélni Budapesten úgy hogy egyedül fizeted a szobát meg a kaját?
mert nem tudom 60 ezer körüli fizuból hogy jönnék ki még nem laktam pesten.plusz még helyi bérletre is költeni kéne kaja plusz egyéb..
szerintetek?mennyi egy szoba a belváros közelében?
Nos számolj csak egy picit!
Az állam bácsi lenyúl engem és munkaadómat kb. havi 140eFt közteherrel csak azért, hogy budapesti munkaszerződésem lehessen (ezért a pénzért én dolgozom meg keményen). Nem fizet munkanélküliként különféle támogatásokat (jövedelempótló, közlekedési, közgyógy, étkezés-támogatási, TB, stb.) (össz. kb. 80eFt/hó) , ami abból a pénzből ment, amit korábbi munkaviszonyomon nyúlt le. A lakásbérbeadótól beszed 55eFt/hó összeget adóra, költségekre, stb).
Tehát a 140+80+55 = 275eFt havi lenyúlásából ’nasgyvonalúan’ visszaad nekem havi 100eFt-ot és megtart 175eFt-ot. Szóval ki nyúl le kit? Mit gondolsz miből gazdagodnak a politikusok?
Az pedig hogy tegnapelőtt csak 50 km-re laktál Budapesttöl és mára sincs egy 100 km-en túli lakcim a lakcimkártyádban, az a te hülyeséged és tehetetlenséged.
Szüleid gondolom nem tolvajok, mert ha politikusok lennének most nem albérletet keresnél, hanem luxuslakást. Tehát nagyon keményen dolgoznak szüleid a pénzükért. Nagy szemétnek tartlak, ha rajtuk élösködsz, mert hülye vagy és tehetetlen.
Hülyének lenni állampolgári jog, de nem másnak a költségére!
Szar alaknak tartlak, ha pont a szüleid költségére!
17esnek:
Nem hiszem el, hogy vissza kell fizetni, vagy valami mást fajta pénzt vettél fel, vagy nem igaz, hogy vissza kell fizetni, csak ilyesztgetni akarod a többieket vagy irigységből vagy rosszindulatból, vagy nem tudom miért.
Még adós vagy azzal, hogy mivel indokolták a visszafizetést, tehát ird ide le a határozat tartalmát és jogszabályhivatkzását, vagy ird le a privatomba a telefonszámodat vagy Emailcimedet és ha bescanneled a határozatot, akkor elolvasom és megbeszélem a Minisztériumban lévő jogász barátommal.
Soha senkinek nem kellett visszafizetni, országosan egyetlen ilyen sincs, ezt magától a Minisztériumtól tudom.
Jó lenne a többiek érdekében tisztázni, hogy mi nem stimmel, hiszen rengeteg embert húz ki a szarból ez a támogatás.
21-es mi az hogy miért nincs olyan lakcímkártyám?Hogy a fenébe lenne nem vagyok okirat hamisító!
És nem vagyok szar alak..
nem tudom te itt osztod az észt holott nincs munkád..te vagy a szar alak..jó de arról nem tehetek hogy nem kaptam munkát..de igyekszem...
Ha te okirathamisitónak tartod magad, ha bejelentkezel valahova, akkor nem csodálkozom, hogy munkanélküli vagy. Ilyen szemlélettel én sem vennélek fel, az ilyen ember veszélyes a becsületes emberekre, akik nem hagyják, hogy a politikusok megkoppasszák őket.
Ha hozzá veszem, hogy milyen lelketlen vagy a szüleiddel szemben, akkor pláne nem.
Nyald csak a politikusok seggét, ha mindenki igy tenne mint te, akkor a nép teljesen ki lenne szolgáltatva az adószedők és politikusok kénye kedvének.
Gondolj Simicskára, aki nem egy sima polgár, hatem hatalom, ennek ellenére lehet, hogy most megnyúzzák adózási szempontból és több évtized munkája odavész, mert valaki odafent kapzsi.
Te okirathamisitónak tartod azt a fiatalt, aki egyszerüen csak saját lábára akar állni és nem tehet róla, hogy Gödöllön, Cegléden vagy Érden született, ami nincs 100 km Budapestről., tehát bejelentkezik távolabbra, ha már ilyen hülyén és igazságtalanul hozták a rendeletet.
Szerinted persze Simon Gábor becsületes ember, Gyurcsány szerinted becsületes ember, aki elvette a kisnyugdijastól is a 13. havi nyugdijat, de a milliárdosok jövedelmét meghagyta. Szerinted Szanyi (Sunyi) Tibor is becsületes ember, aki felveszi a menyét Brüsszelbe titkárnönek horribilis EU fizetésért. Szerinted mindenki becsületes ember kivéve azt, aki keményem megdolgozik a fizetéséért és nem akar olyan adókat fizetni, amiért nem kap semmit (pl. TB járulék alap feletti része (senki nem kap többletszolgáltatást, aki többet fizet), nyugdijjárulék, amit a tovbb dolgozó nyugdijasra kirónak, az Afa reális szint feletti mértéke, jövedéki adók, termékdijak, stb.) ugyanis fiatal és előbb saját exisztenciát, lakást, stb szeretne, nem pedig politikusokat gazdagitani.
Az ’okirathamisitó’ kérdezőnek:
Nem okirathamisitás, ha valóban be is költözöl vidéki lumpenékhez. Ezt mondjuk normális ember kizártnak tartaná, de véleményem szerint ez a kizáró ok nálad szóba sem jöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!