Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkával kereshetek...

Diákmunkával kereshetek annyit Budapesten, hogy egyedül eltartsam magam?

Figyelt kérdés
Albérlet, étkezés, közlekedéssel stb., tehát mindennel együtt. Levelezős egyetemista vagyok.
2013. okt. 8. 15:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sajnos szerintem ez eselytelen. Ez meg a teljes munkaidosoknek sem mindig megy.
2013. okt. 8. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehetetlen.
2013. okt. 8. 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Kollégiummal, szociális+tanulmányi ösztöndíjjal együtt még nagyon szűkösen meg lehet élni (ha a tanulás mellett halálra robotolod magad), de így biztos, hogy nem.
2013. okt. 8. 16:38
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, ha nem önállóan bérelsz lakást, hanem másokkal együtt.

Sokan csinálják így. Ha meg levelezős vagy, akkor normál dolgozó felnőtt vagy, aki még tanul is.

Én is így éltem. Ha levezelőre jársz, akkor a lényeg az, hogy munka mellett tanulsz. AKi dolgozik, valamilyen albit fent tud tartani, az csak hab a tortán, hogy közben esetleg tanulsz is.

2013. okt. 8. 16:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem egyedül szeretnék lakni, hanem több emberrel együtt bérelni lakást, természetesen. Vidéken lakom, ahol nem vesznek fel sehová, de szeretnék "kitörni" ebből, ezért is járok alapszakra, de a diplomáig még van 1 évem. Szeretnék a saját lábamra állni és haladni előre, szorgalmas vagyok, de rendes bejelentett munkát sem találok, Budapesten sem és ezért gondolkodtam a diákmunkán, hátha.. Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 8. 17:05
 6/13 anonim ***** válasza:
85%
Diákmunkára csak nappali tagozatosként vesznek fel. Keress rendes munkát inkább.
2013. okt. 8. 18:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Azt szeretnék leginkább. De 1 év alatt sehonnan nem szóltak vissza, teljesen tehetetlen vagyok.
2013. okt. 8. 18:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Eleve fel sem fognak venni diákmunkára, ahhoz nappalis jogviszony kell, mert csak úgy éri meg a cégeknek (alacsony adózás)
2013. okt. 9. 12:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az utolsók írták. Levelező tagozatos nem vállalhat diákmunkát, úgyhogy csak a rendes munkák jöhetnek szóba.
2013. okt. 9. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Milyen szakot tanulsz?
2013. okt. 9. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!