Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek kb 5 hét alatt...

Szerintetek kb 5 hét alatt össze lehet zedni 100. 000 ftot diákmunkával?

Figyelt kérdés
nagyon fontos lenne :S
2013. jún. 16. 16:55
 1/8 anonim válasza:
Attól függ, nekem ismerősöm az McDonalts ba diákmunkázik és havonta 38.000ft ot keres úgy, hogy nem minden nap jár be! Ha bejárna minden nap akkor valószínűleg meglenne 5 hét alatt kb. 100.000 ft!
2013. jún. 16. 17:05
 2/8 A kérdező kommentje:
értem! és napi hány órát kéne ehhez dolgozni körülbelül,hogy összejöjjön?
2013. jún. 16. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Természetesen 8-at.
2013. jún. 16. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Heti 5x8 órával nagyjából 100 ezer ft gyűlik össze 5 hét alatt minimálbéres diákmunkával is.

Azonban kifizetés havonta van. Szóval lehet, hogy mondjuk 3-4 hét után kapsz valamekkora összeget, aztán a többit csak következő hónap elején. Ezért ha úgy szeretnéd, hogy 5 hét elteltével tényleg a kezedben legyen az összeg, az valószínűleg nem fog menni.

2013. jún. 16. 20:39
 5/8 anonim válasza:

Nem igazán lehetséges, de attól is függ hogy hol dolgozol.

Mikor moziban dolgoztam, nyáron annyit mentem maximálisan, amennyit lehetett, mégis csak 65E ft-ot kaptam egy hónapra (4éve, és nem változott sokat az órabér). A hipermarketben sem kerestem többet.

Viszont egy komolyabb cégnél szakmai gyakorlaton 6 hétre kaptam 140E ft-ot, diákmunkával bejelentve.

2013. jún. 18. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerősöm a győri Audiban dolgozik diákként, éjszakás 12 órával és így havonta jön össze neki 100k körül... De nagyon fárasztó és húzós.
2013. jún. 18. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:

"Nem igazán lehetséges, de attól is függ hogy hol dolgozol."

Vagy attól, hogy mennyi órát lehet ott dolgozni ahol dolgozik. Gondolom a moziban nem volt lehetőség túl sok időt dolgozni, pl minden nap 8-10-12-t. Mert a 100e 5 hét alatt minimálbéres órabérrel is megvan.

2013. jún. 18. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem feltétlen csak a Meki az opció,hanem valami magasabb színvonalú munkavégzés, szakmai tudással (programozás,fordítás,adatbázisok kezelése,idegen nyelvű call center stb.) akkor még többet is össze tudsz szedni,mint százezer. Persze ehhez tudás kell!
2013. jún. 19. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!