Szerintetek kb 5 hét alatt össze lehet zedni 100. 000 ftot diákmunkával?
Heti 5x8 órával nagyjából 100 ezer ft gyűlik össze 5 hét alatt minimálbéres diákmunkával is.
Azonban kifizetés havonta van. Szóval lehet, hogy mondjuk 3-4 hét után kapsz valamekkora összeget, aztán a többit csak következő hónap elején. Ezért ha úgy szeretnéd, hogy 5 hét elteltével tényleg a kezedben legyen az összeg, az valószínűleg nem fog menni.
Nem igazán lehetséges, de attól is függ hogy hol dolgozol.
Mikor moziban dolgoztam, nyáron annyit mentem maximálisan, amennyit lehetett, mégis csak 65E ft-ot kaptam egy hónapra (4éve, és nem változott sokat az órabér). A hipermarketben sem kerestem többet.
Viszont egy komolyabb cégnél szakmai gyakorlaton 6 hétre kaptam 140E ft-ot, diákmunkával bejelentve.
"Nem igazán lehetséges, de attól is függ hogy hol dolgozol."
Vagy attól, hogy mennyi órát lehet ott dolgozni ahol dolgozik. Gondolom a moziban nem volt lehetőség túl sok időt dolgozni, pl minden nap 8-10-12-t. Mert a 100e 5 hét alatt minimálbéres órabérrel is megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!