100-150 ezer forintot diákmunkával mennnyi idő alatt szedhetek össze? (többi lennt)
Heti 24 óra munkával keresek havi 40 ezret. 6 órában dolgozom a Tescóban esti műszakban.
A diákórabér minimum 450 forint nettó. Így számold ki mennyit kell dolgoznod.
Szórólapozásból ennyi pénzt 2 hónap alatt viccelsz?
50 fillér/szórólap. Egy húsz lakásos társasház áll mondjuk 5 tömbön akkor az öt tömb alatt nem kerestél 100Ft-ot.
Igen, egyébként a kérdezővel értek egyet. Legalábbis én még nem láttam, hogy szórólaponként adnák a pénzt, kedves második válaszoló.
Nálunk például 450 az órabére a szórólapozónak és az 550, amit említettél nagyon vonzó. Én elvállalnám a helyedben.
utolsó!!
"Szendvicsember
folyamatos szórólapterjesztő munka, 650 Ft/ óra, azonosító: #6505, frissítve: 2013.01.25
Helyszín
V. kerület
Munkaidő
8.00-10.00., 15.00-18.00.
Bérezés
650 Ft/ óra Parkoló és irodaház környékén kell szóróanyagot osztani, szendvicsemberként.
Heti 2-5 napot kell vállalni.
Jelentkezés fényképes önéletrajz küldésével itt, a honlapon (regisztráció után)." ->müisz.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!