Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Most kezdem a gimnáziumot.Vannak terveim hogy kimegyek Amerikába.Szeretnék indulni majd egy tehetség kutatóba énekelni,csak az a gond hogy attól félek hogyha itt jelentkezem a magyar tehetség kutatóba,akkor kinnt nem lesz akkora esélyem.Nem tudom miért gondolom ezt.Ti megpróbálnátok itthon?Vagy várjak az (esetleges)nagy sikerre Amerikában. Bocsi ha rossz kategóriába tettem de valahogy nem illett sehova2010. febr. 8. 19:44
1/6 A kérdező kommentje:
Úgyértem hogy Amerikai tehetségkutatóval kezdjem?
2010. febr. 8. 19:45
2/6 anonim válasza:
én a helyedbe felakasztanám magam gyerünk kezdjeneki;)
3/6 anonim válasza:
Én a helyedben felkelnék,mert megint bilibe lógott a kezem:)
Miért gondolod azt,hogy egy kis országból pont te lennél híres Amerikában??Te tisztában vagy azzal,hogy hány milliárd ember próbálkozik?De tudod mit?Sok szerencsét kívánok neked!!
4/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy külföldön nagyobb esélyed lenne, mint itthon.
5/6 anonim válasza:
Az igazán nagy sztárok, és nem a csinált sztárok, se itt, se ott nem a tehetségkutató műsorokban tűntek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!