Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 1400 Ft-os órabérrel...

Nettó 1400 Ft-os órabérrel dolgoznál olyan szakmában, amit annyira nem kedvelsz?

Figyelt kérdés

Havi kb 120-140 órával?

Nem fizikai munka.

2015. jan. 26. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A szakmámat nem kedvelem annyira mert vannak olyan részei amit nem szeretek csinálni de közel nem keresek óránként 1400-at, mégis ebben a szakmában dolgozok mert nem nagyon van más amihez értek és jobban fizetne.

1400-as órabérben azért bármit nem csinálnék de ha nem fizikai munka akkor nem lehet olyan rossz.

2015. febr. 9. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Simán. jobb mint a bruttó 700Ft ahol sz@rba se vesznek!
2015. máj. 26. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Én vállalnám, a mostani munkámnál kevés dolog nem jobb..

Az órabérem az 500-at sem éri el, havi 168 óra (vagy inkább több). Irodai munka de én vagyok legalul, gyakorlatilag mindenki asszisztense, titkárnője, ügyfélkapcsolatisa, postása, raktárosa, kajaszállítója én vagyok, emellett a szakmai feladatokat se rontsam el két kávéfőzés közben.

2015. máj. 26. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!