Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 1400 Ft-os órabérrel...

Nettó 1400 Ft-os órabérrel dolgoznál olyan szakmában, amit annyira nem kedvelsz?

Figyelt kérdés

Havi kb 120-140 órával?

Nem fizikai munka.

2015. jan. 26. 12:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
En biztos nem, mert ennel most is tobbet keresek olyannal, amit szeretek csinalni...
2015. jan. 26. 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

Attól függ mi

mert ha telemarketing, az havi 1 millióé se csinálnám

2015. jan. 26. 12:53
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
Rövid idegig igen, tovább úgysem bírnám.
2015. jan. 26. 12:54
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Ha nagyon nem szeretném,akkor hosszú távon nem tudnék benne dolgozni. Csak kiégnék tőle szerintem. Én pont így vagyok a mostani állásommal,hogy utálom,de muszáj csinálnom,amint találok mást lelépek. Csak nekem az órabér is jóval kevesebb.
2015. jan. 26. 13:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is úgy vagyok, mint az utolsó hozzászóló és te. Én is utálom a mostani munkámat, igaz jóval kevesebbért dolgozom, de a pénz miatt muszáj csinálnom. Mellette keresek mást, amint találok már ott sem vagyok. Szerintem ha nincs jobb, akkor muszáj ezt csinálnod, mellette mindenképp keress mást! Sok sikert!
2015. jan. 26. 14:02
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem is igazán arról van szó, hogy utálom... nehéz megfogalmazni, de talán az közelebb van hozzá, hogy van másik szakterület, amit jobban szeretnék :) Egyelőre ez van. Nem nyűg, igzaából most keresek a legjobban eddigi életemben, a pénz miatt mindenképp megéri.

Nem telemarketing, nem is pénztáros meg ilyesmi, ezektől én is kiégnék egy hét alatt. Magán egészségügy szektor.

2015. jan. 26. 14:07
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Nem, inkább elmennék mosogatni és krumplit sütni a mekibe bruttó 550 Ft-os órabérért!

/sarcasm off

2015. jan. 26. 18:21
 8/13 anonim ***** válasza:
14:02-es vagyok. Én sem pénztárosként dolgozom, irodai munkát végzek de egyszerűen nem szeretem, nagyon monoton és unalmas, sokkal jobban örülnék egy érdekesebb munkának, amit élvezek csinálni. Szóval ezt az utálatot így értettem, mert persze lennének olyan munkák, amiket valóban utálnék, pl. árufeltöltő, krumplisütő, a jelenlegit inkább csak nem szeretem. Tehát teljesen megértem, amit érzel, sajnos szerintem még sokan vannak így rajtunk kívül, de a jelenlegi helyzetben még a nem annyira jó munkát is érdemes megbecsülni, hiszen másnak az sem jut, persze mellette mindig keresni kell a jobb lehetőséget, hátha szerencsénk lesz.
2015. jan. 26. 19:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Így van, örülni kell annak is, ami van, a válogatás egyelőre nem az én jussom :) Természetesen becsülöm, hogy van munkám, sőt még választhattam is kettő között, ami akkor nagyon kemény dilemmának tűnt.

Megértem az irodai munka keltette érzéseidet, előző helyemen én is irodista voltam egy borzasztóan kicsi irodában, ahol szörnyen éreztem magam egész nap, ráadásul nettó 70 ezerért úgy rugdostak és aláztak, ahogy jólesett nekik. Kislányként titkárnő akartam lenni, na ma már semmiképp!

Kívánom, hogy megtaláld Te is az utadat! Én még úgy érzem, keresem az enyémet, de már annyira nem vagyok messze. :)

2015. jan. 27. 09:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Az emberek pici része csinálja azt, amit szeret.

Én mindenképp vállalnám!

2015. jan. 30. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!