Nettó 1400 Ft-os órabérrel dolgoznál olyan szakmában, amit annyira nem kedvelsz?
Havi kb 120-140 órával?
Nem fizikai munka.
Attól függ mi
mert ha telemarketing, az havi 1 millióé se csinálnám
Nem is igazán arról van szó, hogy utálom... nehéz megfogalmazni, de talán az közelebb van hozzá, hogy van másik szakterület, amit jobban szeretnék :) Egyelőre ez van. Nem nyűg, igzaából most keresek a legjobban eddigi életemben, a pénz miatt mindenképp megéri.
Nem telemarketing, nem is pénztáros meg ilyesmi, ezektől én is kiégnék egy hét alatt. Magán egészségügy szektor.
Nem, inkább elmennék mosogatni és krumplit sütni a mekibe bruttó 550 Ft-os órabérért!
/sarcasm off
Így van, örülni kell annak is, ami van, a válogatás egyelőre nem az én jussom :) Természetesen becsülöm, hogy van munkám, sőt még választhattam is kettő között, ami akkor nagyon kemény dilemmának tűnt.
Megértem az irodai munka keltette érzéseidet, előző helyemen én is irodista voltam egy borzasztóan kicsi irodában, ahol szörnyen éreztem magam egész nap, ráadásul nettó 70 ezerért úgy rugdostak és aláztak, ahogy jólesett nekik. Kislányként titkárnő akartam lenni, na ma már semmiképp!
Kívánom, hogy megtaláld Te is az utadat! Én még úgy érzem, keresem az enyémet, de már annyira nem vagyok messze. :)
Az emberek pici része csinálja azt, amit szeret.
Én mindenképp vállalnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!