Miért nehezebb már Budapesten is munkát találni?
Figyelt kérdés
25 éves, kommunikáció szakot végzett nő vagyok munkát keresek Budapesten, adminisztratív, iktatói munkakörben. Akár képezni is kész vagyok magam. Ha tudtok valamit, kérlek segítsetek! Nagyon sok helyre pályáztam eddig, kb. 4-5 interjún voltam másfél év alatt. Semmi komoly állás nem jött össze. Jelenleg titkárnő vagyok önkormányzatnál.2015. jan. 21. 19:00
2/4 anonim válasza:
Ha beszélsz nyelveket, akkor könnyű, ha nem, akkor egy releváns tapasztalat nélküli ember vagy, aki tud beszélni az Organon-modellről.
3/4 anonim válasza:
"Akár képezni is kész vagyok magam."
25 évesen akár erre is kész vagy? Az kemény...
Ha el akarsz érni valamit, egész életedben képezned kell magad.
1,5 év alatt 4-5 az nem valami sok, mikor állást kerestem egy hónapban voltam ennyi helyen.
4/4 anonim válasza:
Mert egyre kevesebb a állás és egyre több a munkanélküli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!