Budapesten tényleg nehezebb ismerkedni?
Ha jól nezel ki akkor könnyű mert sok a lany.
Ha nem...akkor szopo.
4,5 évet tanultam egyetemen Szegeden, aztán Budapestre költöztem 2 éve munka miatt.
Ég és Föld. Szegeden volt olyan buli, ahol én voltam az egyetlen normális tökös férfi, aki oda mert menni a lányokhoz ismeretlenül kezdeményezni. Nappal is egy csomó lányt meg lehet szólítani, mert akiket később kérdeztem lányok, ők is mind azt mondják hogy nappal szinte sose szólítja meg őket egy fiú sem.
Budapesten ellenben több férfi tud csajozni. A bulikban mindig vannak, akik mernek a lányoknál kezdeményezni és láttam már több olyat is, hogy nappal odament mellettem egy férfi egy ismeretlen lányhoz kezdeményezni, szóval ott már nem csak én vagyok ilyen.
A nőknek BP-n sokkal több választási lehetősége van kompetens, nőkhöz értő férfiakból. Ez lehet hogy a nőknek jó, de nekem megnehezíti a dolgom, mert több lánynál kell kezdeményeznem, mire sikerem lesz. Persze talán valahol jó is, mert így én is sokkal jobb leszek a csajozásban.
26/F
Ha jóképűnek születtél,akkor könnyű a dolgod,ha nem,akkor esélyed sincsen kb...
Amúgy igen sokkal nehezebb,mert sokkal felszínesebbek és bunkóbbak az emberek is itt nagy többségben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!