Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez korrekt, megszokott, hogy...

Ez korrekt, megszokott, hogy a vakvilágba küldjek Szakmai Önéletrajzot?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy munkát keresek! Böngészem az álláshírdetéseket,van is nekem megfelelő állás,legalábbis látásra.

De, viszont sem cégnév nincs, (pl. Vagyonőrködésnél:Nem írják a cégnevet és ami fontos, nem akarják elárulni, hogy melyik objektumot kellene őrizni vagy melyik céghez kellene menni portaszolgálatba...stb)

Csak, mint a barmoknak a munkavállalóknak azt írják: Küldjenek Szakmai Önéletrajzot!!

A pofám leszakad!!! Az egyszeri, halandó ha küld is, nem tudja, hogy kinek küldi,milyen céget kell őrizni (ha a példánál maradunk a vagyonőrködésnél).

Rendben van ez így? Én fel is hívtam telefonon a hírdető urat vagy céget (már ha van telefonszám, sokszor még az sincs...), hogy mondja már meg melyik telepet kell őrizni és hol? Utána küldöm az Önéletrajzomat!

Hát, már megbocsássanak, nem vagyunk állatok, jószágok, hogy a vakvilágba,idegennek, ki tudja kinek küldjem az Önéletrajzomat! ....és még nekik áll feljebb, hogy:

-Hogy képzelem én azt, hogy megkérdezem,hogy melyik telepet kell majd őrizni!?

2015. jan. 16. 22:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Van érettségim. Ezt nem tudom, honnan vetted. Fősuli is tervbe van véve. De, itt nem erről van szó!

Telefonszám és cégnév hiányában én nem szívesen küldök Szakmai Önéletrajzot az ismeretlenbe!

Ennyi!

2015. jan. 17. 13:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Oké, ha ha ott egy eldobható feltöltő kártyás telefon és oda van írva, hogy az ŐR-VÉD kft. hirdet (2014-ben alapított minimál törzstőke 1 tulajdonos - akinek valószínűleg a valóságban köze nincs a céghez) akkor már oké?

Fura vagy hallod-e...

2015. jan. 17. 14:05
 13/15 A kérdező kommentje:

12-esnek. Te kellesz a cégeknek valószínúleg! Semmit sem tudsz,ki az, ki hírdet,mit kell csinálni,hol,mennyiért,milyen időbeosztással...stb.

Csak,mint a birka, küldöd a Szakmai Önéletrajzodat! Azt sem tudod hova,kinek...! Ki olvassa,lehet már az 5.-ik helyre küldöd...és otthon ülsz, mint egy tulok,várakozva,hogy valaki felhív!

Gratulálok! Végül is ilyet keresnek a cégek! Semmit ne tudjon,ne kérdezzen semmit,semmivel ne legyen tisztába csak,mint egy agyatlan menjen oda,ahova mondják!

2015. jan. 18. 14:32
 14/15 anonim ***** válasza:

eh.

Majd szólj, ha találtál MO-n olyan álláshirdetés, ahol le van írva, hogy:

- Ki hirdet

- Mit kell csinálni

- Milyen időbeosztásba

- Mennyiért

Örökre munkanélküli maradsz, ha ezt várod. Mert tudod senki nem kíváncsi RÁD. 100+1 olyan van, mint te. Nem a cég versenyez érted, hanem te az állásért.

A vagyonőr nem az a szakma, ahol két kézzel kapkodnak utánad. Az a 30 év tapasztalattal rendelkező orvos vagy részescskefizikus.

Te egy eldobható tucattermék vagy, van a helyedre 100 másik, ne nagyon támassz ilyen igényeket ha dolgozni akarsz...

2015. jan. 18. 15:03
 15/15 A kérdező kommentje:

Végül is, igazad van! Tudom milyen világ van ma! Elnézést kérek, hogy túl keményen fogalmaztam,túl agresszíven válaszoltam! Hidd el, nem akartalak megbántani vagy ledeprimálni!

Majd akkor dolgozom,ha lesz értelme dolgozni!

2015. jan. 19. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!