Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi lenne a bérem ebben az...

Mennyi lenne a bérem ebben az esetben?

Figyelt kérdés

"Sajnos", közfoglalkoztatásra szorultam December-Január-Februári időszakban. A januári bért fogom ugyebár kapni februárban. Kiújult a mandulagyulladásom ismét, már nagyjából tudok enni, illetve nem kerülget az ájulás érzete a fájdalomtól ha eszem, de 2-3 napot még a jövőhétből itthon szeretnék lenni, mert bent a munkahelyen (iroda amúgy) van aki beteg, és ha alapból úgy megyek hogy még nem jöttem helyre teljesen, akkor nem 2-3 nap lesz belőle hanem 2-3 hét, mert úgy visszaesek hogy öröm lesz nézni. Beszéltem a főnökömmel, azt mondta semmi gond, maradjak nyugodtan, de amint tudok azért menjek, megpróbálják úgy intézni hogy ne táppénz legyen, mivel mindig ott voltam még hétvégén is ha kértek és meg vannak velem elégedve. Ha még sem tudnák úgy elintézni hogy ne táppénz legyen, és mondjuk 3 napot itthon lennék még jövőhéten tehát csütörtökön már mennék, akkor mennyi lenne a februári bérem közfoglalkoztatásban?

50.632Ft a nettóm egy teljes hónapra 77.300 a bruttója, napi 8 órában dolgozom, tehát teljes munkaidős.

2015. jan. 4. 15:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!