Pénzügyi\számviteli területen melyek azok a munkakörök, ahol 8 órás munkanap van, illetve hétvégén\ünnepnapokon nem kell dolgozni?
Mielőtt nekem esne mindenki, szeretem ezeket tanulni az egyetemen, és a munka sem büdös, csak sokszor hallom, hogy pl. ha valaki a Big4-hoz megy dolgozni könyvvizsgálóként, ott előfordul, hogy a hajtós időszakban 16 óra munka van. Vagy ez munkahelyfüggő? Én szeretek sok dologgal foglalkozni, de ezt a 16 órát kicsit erősnek érzem, és képtelen lennék erre. Ennyire nem vagyok karrierista. :)
Bármilyen megjegyzést szívesen fogadok, én nem látom át, hogy mennyire kell sokat dolgozni ezeken a területeken.
Én már a 8 óra munkát is soknak tartom.
Embertelen...
BIG4 egy ugródeszka a frissdiplomásoknak, akárcsak a szolgáltatóközpontok, ott 2-3 évnél senki se bírja tovább, viszont ott se dolgoznak hétvégén.
Utána pályázhatsz olyan helyekre ahova csak tapasztalattal vesznek fel embereket, ott már jobb lesz.
Később mitől lesz jobb? Amúgy én más külföldi blogokon azt olvastam, hogy van, amikor hétvégén is kell menni.
Köszönöm a válaszokat.
hát az nagyon ritka eset lehet
utána attól lesz jobb, hogy a napi 8 órás munkaidőd 8 óra lesz, nem mondjuk 10-12 óra, és nem 1 ember végzi el 3 ember munkáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!