E-mail, elérhetőség nélküli álláshirdetések?
ismerős, én is a hirdető honlapjáról szedtem le az email címet :-)
ha meg cégnév sincs, az kamu!
Pl., de itt viszont van egy név megadva, amit tegnap találtam, annál még ennyi sem volt:
# 5/
Már amikor kiírtad a kérdésed akkor sejtettem, hogy user error...
Ott van jobb oldalt az az elképesztően nagy naracssárga boríték, mellette, hogy KAPCSOLAT A HIRDETŐVEL!
Tudsz üzenetet írni neki, tudsz fájl-t csatolni neki (önéletrajz...), ő pedig látja majd a te e-mail címedet és ha akar válaszol.
Ennyire egyszerű a megoldás. Meg kéne tanulni használni az internetet legalább alap szinten, mielőtt beindul a sírás...
A másolat. De ugyanaz az üzenet kimegy a hirdető félnek is az ő által megadott emailre. ( Ha nem így lenne,nem lenne házunk, meg sok minden más sem, ha nem kapták volna meg az üzeneteket a Hirdetők. :-) )
Ettől függetlenül az, ha a hirdetésbe magába nem adnak meg egy normális (értsd: nem freemail, gmail, stb. komolytalanság) email címet, akkor nem feltétlenül kell ezeket a hirdetéseket komolyan venni.
Egy megbízható normális cég meg nem csak az OLX-en, Jófogáson fog állást hirdetni, az maximum csak egy plusz marketing elem a link kihelyezéshez, amihez meg megint csak nem célszerű elrejteni a linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!