Az Erste Bankba megyek interjúra. Csoportos interjú lesz, a munkakör pedig: telefonos panaszkezelo munkatars. Az interjú 2,5 órás [mi a frász tart eddig? ]. Volt már valaki ilyen interjún? Mire lehet számítani?
Stresszturo kepessegeg milyen? Anyazast hogy birod? Amikor konkretan a torkodat akarjak elvagni a bank hibai miatt, mennyire veszed magadra?
Na erre szamits 2.5 oran keresztul...
"telefonos panaszkezelo munkatars"
Hű, ez nagy szopacs lesz... te tudod.
Túl vagyunk az interjún. 15 másik emberkével egyetemben. AC volt, eredetileg 3 órásra tervezve, de mivel a fél csoport kiesett, így lett 1,5-2 óra. 4 pozíciót hirdetett meg az Erste, mind telefonos munkakör. A frankos hitelek kivezetése miatt. Az interjún mind a 4 meghirdetett pozícióhoz tartozó osztály vezetője + a HR igazgató is bent volt. Bemutatkoztak, majd mi is bemutatkoztunk egyenként, és meg kellett jelölni, hogy melyik munkaterület érdekel, aztán jöttek a tesztek. Összesen 4 féle teszt volt.
1/ banki matek 8 feladat. 8 percben. Egyszerűsített kamatszámítás, kamatoskamat-számítás + logikai-figyelemteszttel.
2/ 2 oldalas ismertető alapján egy új Erste termékről kellett mondjuk egy ismerősnek ajánlást írni 10 percben.
3/ papírra vetett extrém szituáció, amelynél először egyénileg kellett rangsorolni bizonyos dolgok fontossági sorrendjét, majd ugyanezt csoportosan kellett összhangba hozni. Itt a csapatmunkát nézték és bőszen jegyzetelt az illetékes osztály vezetője. Úgy éreztem magam, mint nyúl a ketrecben.
Ezt követően, a már kijavított banki matek alapján, akinek sikerült a teszt - ez 8 embert jelentett, mind pénzügyes volt - már mentek is egy másik terembe az illetékes osztályvezetőjével szituációkat csinálni.
4/ ugyancsak szituációs gyakorlat de ezúttal a csoporttesztnél kiválasztottak között (max 2 személy). Ebbe már beleestem én is. Bejövő hívások, panaszkezelés területre.
Egy utazási irodai panaszáradat és annak ügyfélszolgálati megoldáaát elemezték. A végére kivoltam, mint a liba...
Nagyon kedves vagy! Már az interjút követően a Randstad fejvadász is felhívott épp ezen munkakör kapcsán, ő már részletesebben tájékoztatott a munkakörről. Nettó 120e Ft-ot adtak volna, persze csúsztatott munkarendbe [8-20 óráig] + 86%-os bérlettérítést.
Épp aznap kaptam az Erstétől közvetlenül e-mailben az elutasítást. Alighanem a matek volt a ludas, kb. a fele sikerült. Inkább a bér miatt sajnálom. Röhejes ez is, de sehol nem adnak még ennyit sem, ráadásul vagy 200 km-t utaztam az interjú kedvéért. Ez van... pályázok tovább. Egyszer úgyis sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!