Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznál 50 vagy 47 ezer...

Dolgoznál 50 vagy 47 ezer forintért?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy felvesznek, mint közmunkást és lébecolnál,kicsit dolgozgatnál ennyi pénzért vagy odatennéd magad?

Mint ha többet kapnál.

Dolgoznál, mint akitől sokat várnak,igyekeznél bizonyítani,keresnéd a lehetőséget, hogy csinálhass még valamit vagy csak ellenél a meleg vízben?

Vállalnál túlórát,hétvégét,ünnepnapot ennyi pénzért úgy, hogy lecsúszhatod majd?

Vagy azt mondod, hogy ilyen kevés pénzecskéért te nem fogsz hajtani?

Ha 65 ezerért annyit kell dolgozni amennyit akkor 50 ért is dolgoznál ugyan annyit vagy arányosan kevésbé erőltetnéd magad?

Eleve nem értem, hogy ha segély gyanánt adják, miért számít munkának és foglalkoztatásnak? Csak a statisztika miatt a kormánynak?

Inkább az első kérdésre válaszoljatok.

2014. dec. 13. 11:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Milyen betegségekről van szó?
2015. ápr. 3. 20:50
 22/28 anonim ***** válasza:
Paranoid skizofrénia,...és még hat másik (bár van, amiből MÁR szerintem kigyógyultam, és nem állja meg a helyét), de nem akarom annyira kiadni magam még anonim módon sem...ne haragudj. 16-szor voltam pszichiátrián és rendszeresen járok. Én se engedném magam gyerekek közelébe, de mikor a sulit végeztem, még nem voltam diagnosztizálva. 22 évesen voltam először pszichiátrián.
2015. ápr. 3. 21:45
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Tanári és közgazdász diplomával voltam több, mint 1 évig közmunkán, nekem a kisgyermekem a hátrány, holott van kire bízni betegség esetén.
2015. ápr. 6. 20:30
 24/28 anonim ***** válasza:
de honnan tudjak hogy van gyereked? minek vallod be?
2015. ápr. 6. 21:39
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem hirdetem, de van egy kb 3,5 éves lyuk az önéletrajzomban, ha megkérdik valamit mondani kell, de sok helyen a túlképezettség sem jó pont, azzal is próbálkoztam már, hogy azt is kihagyom, állásinterjún szinte az első kérdés, mit csinált azokban az időszakokban, nagyon szeretik a lyukakat fircangolni, sehogy sem jó ez.
2015. ápr. 7. 13:47
 26/28 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi lenne az a munka. Ha olyasmi, amit szeretek csinálni, akkor odatenném magam, ha nem, akkor meg szerintem eleve el sem fogadnám. Közmunkán még nem voltam, de dolgoztam már többször úgy, hogy pénzt nem kaptam érte, csak a költségeimet térítették, mégis ezerszer jobban élveztem, mint sok pénzes munkámat. Kisebb iskolai csoportokkal, zenekarokkal kellett kísérőként külföldre menni. Gyakorlatilag fizetett nyaralás volt, bár egy fillért nem kerestem vele.
2015. máj. 29. 23:28
 27/28 anonim ***** válasza:
Az egész egy vicc. Ennyiért még az ágyból sem kelnék ki.
2015. jún. 15. 20:57
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha muszáj, akkor igen. És odatenném magam, mivel ha a saját munkámról rossz véleménnyel vagyok, mert tudom, hogy alacsony színvonalú munkát végzek, akkor később hogyan végezhetnék el egy számomra sokkal ideálisabb munkát a legjobb tudásom szerint? A legszarabb diákmunkáknál is mindig odatettem magam, hogy jó munkamorált alakítsak ki magamban.
2015. jún. 16. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!