Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznál 50 vagy 47 ezer...

Dolgoznál 50 vagy 47 ezer forintért?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy felvesznek, mint közmunkást és lébecolnál,kicsit dolgozgatnál ennyi pénzért vagy odatennéd magad?

Mint ha többet kapnál.

Dolgoznál, mint akitől sokat várnak,igyekeznél bizonyítani,keresnéd a lehetőséget, hogy csinálhass még valamit vagy csak ellenél a meleg vízben?

Vállalnál túlórát,hétvégét,ünnepnapot ennyi pénzért úgy, hogy lecsúszhatod majd?

Vagy azt mondod, hogy ilyen kevés pénzecskéért te nem fogsz hajtani?

Ha 65 ezerért annyit kell dolgozni amennyit akkor 50 ért is dolgoznál ugyan annyit vagy arányosan kevésbé erőltetnéd magad?

Eleve nem értem, hogy ha segély gyanánt adják, miért számít munkának és foglalkoztatásnak? Csak a statisztika miatt a kormánynak?

Inkább az első kérdésre válaszoljatok.

2014. dec. 13. 11:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%
Jah és akkor egy fiatal is örüljön ennek? Örülnie kell neki? Mert ennyi pénzzel nem lesz semmi egzisztenciája, se kapcsolata, se családja, de örüljön neki. Akkor viszont megkérdezném, hogy mi a francnak van Mo.-on oktatás? Minek tanítanak olyan szakmákat, mivel 4 évet pazarolnak el a diákok, ha aztán utcasöprőnek hajtják ki őket? Akkor ezzel az erővel a 14 éveseket is kilehet küldeni, akinek meg van a 8 általánosa, mert nem kell több hozzá. Teljesen fölösleges a szakképzés, mert nincs rá szükség, sok szakma elavult, de "szakembereket" azért képeznek, de mi a faxnak???
2014. dec. 14. 09:41
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Szintén 2 diplomával ebben a sorban, tapló munkatárssal egy szobában, aki abban leli örömét, hogy szívatni próbál, azóta amióta nem az ő bonyolult elgondolása szerint csináltam meg valamit, hanem önállósítottam magam, és ésszerűen próbáltam meg dolgozni, eddig odatettem magam, eztán nem fogom, semmi értelme, ha ezt kapja cserébe az ember.
2014. dec. 14. 11:41
 13/28 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es

Ha közmunka rendes munka akkor miért nem rendes minimálbér jár érte?

2014. dec. 15. 10:25
 14/28 anonim ***** válasza:
21%
mert csak 6 órás vazzeg
2014. dec. 15. 16:13
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sajnos nem 6 óráért jár ez a kevés pénz. 8 órás. Ráadásul néhányan nincsenek tisztában vele, hogy egy-egy helyen a főnökök mit engednek meg maguknak. Ezért a kevés pénzért hajtják az embereket és állatként beszélnek velük. A közmunkások nem túlfizetettek, hanem fizikai munka közben megalázzák őket.
2014. dec. 27. 23:43
 16/28 anonim ***** válasza:
Nekem épp a főnökséggel semmi bajom, nagyon normálisak, na de a kedves kolléganő, akivel egy irodában kell ülnöm, az ám egy utolsó tapló, mindenkibe beleköt, mindenkivel baja van a takarítónőktől a vezetőségig. Buta és idegesítő, egyre nehezebb elviselni a társaságát.
2014. dec. 30. 15:07
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Milyen az a 2 diploma hogy csak közmunkásnak vesznek fel?
2015. febr. 10. 13:33
 18/28 anonim ***** válasza:
Az a két diploma engem is érdekelne.
2015. ápr. 3. 18:16
 19/28 anonim ***** válasza:
41%
Ne vicceljetek már, hogy két diplomával nem találtok jobbat?
2015. ápr. 3. 19:26
 20/28 anonim ***** válasza:
Én vagyok az egyik 2 diplomás: pedagógiai asszisztens BA, német-pedagógia tanár szakos MA. Lehet, hogy találnék mást, jobbat, de nem vesznek fel, vagy ha fel vettek, ki is rúgtak, mert súlyos pszichiátriai betegségeim vannak, amiket ugyan megpróbáltam már eltitkolni, de idővel kiderült.
2015. ápr. 3. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!