Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretnék futárkodni (nem...

Szeretnék futárkodni (nem pizzafutár) futárcégeknél mint pl. a GLS, FEDEX, TNT. Stb. de sehol nem hirdetnek munkát sofőröknek, ez is csak kihalásos alapon megy?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy kihalásos alapon menne, de a válság miatt csökkentek a megrendeléseik. Mivel van kb 50 futárcég, hívd végig mindet, ha sehol nem keresnek munkát, akkor nyiss egy saját futárcéget weblappal.
2010. febr. 7. 20:29
 2/5 anonim válasza:
kérdésedben ott van a válasz is. Igen kihalásos alapon megy ,vagy ha vki felmond. Énis beszéltem már futárral érdeklődtem hogy is megy ez. elég hozzá egy B-s jogsi meg egy nemzetközi árufuvarozói engedély.
2010. szept. 7. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:
érdeklődj a 24H futárnál. Ott rendszeresen van általában felvétel. :) párom is itt dolgozik, mint szerelő, innen tudom.
2010. szept. 22. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi!

de ahogy elnézem itt is kérnek árufuvarozói engedélyt.. úgynézki megkell csinálni azt is.. meg egy C jogsit.. ami nem kevés pénz

2010. szept. 22. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
2011. febr. 23. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!