Mit kell tennem, ha pizzafutár szeretnék lenni?
Sziasztok! Szóval olyan kérdésem lenne, hogy mit kell tennem, jó persze gondolom jelentkezni, de hol? Menjek be hogy szeretnék pizzafutár lenni, van-e felvétel?
Saját autóm van, gondolom ez előnyt jelent.
Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy benzin támogatást kapnék-e vagy sem? Mert ugye mostani benzinár mellett, tegyük fel minimálbért kapnék, még ráfizetés lenne.
Illetve ide tartozik, hogy 20éves vagyok, csak nyárra kéne a munka, egyetemre járok szóval akár májusban is kezdhetem.
Esetleg ha valakinek van tapasztalata, és megosztaná azt megköszönném, illetve még a fizetésről érdeklődnék ha valaki tud róla valami.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
(Remélem jó kategóriába tettem)
Köszönöm szépen a válaszodat! Székesfehérváron lakom, és itt is laktam mindíg, tehát helyismeretem van:).
Köszönöm szépen mégegyszer.
Pizza futárnak inkább motor kell. Ételszállító céghez kell az autó. Ahol párom dolgozott ott nem fizettek benzinpénzt, hanem a címek után járt pár száz forint.(szerintem legtöbb helyen így van)
Pár éve még talán megérte futárnak dolgozni, de a mostani benzinárak mellett még jó, ha nem neked kell majd fizetni, h dolgozhass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!