A személyi asszisztens állás, sokszor valóban burkolt prostit takar?
Elég hülye vagy kerdezö, ha ez jut eszedbe erröl.
Az meg végképp begyepesedett gondolkodás, hogy a "fönök meg a titkárnö"!!!!
Hihetetlen ez a sok szerencsétlen ember.
Azért mert te nem keresel, más meg igen, az nem azért van mert $zopott érte.
Hát pedig sok ilyen hirdetést látni, amin egyből lejön, hogy egyéb szolgáltatást is kell nyújtani a főnöknek. Egyedülálló legyél, dekoratív és egészalakos képeket küldj stb. Nem mondom, hogy mindegyik ilyen, de sok igen.
Én is jelentkeztem asszisztensi állásra és ráadásul nő hirdette, gondoltam, hogy korrekt állás, úgy jött le. Erre kaptam egy mailt tőle, ahol leírta, hogy mellé keresnek igazából asszisztenst, amit jól meg is fizetnek 300-400 ezer Ft, de ebben benne van a főnökével heti egyszeri intim együttlét is..
A másik.. mikor egy pasi írt vissza, ahol leírta mik lennének a feladatok, plusz mivel ő egy nagyon elfoglalt, egyedülálló üzletember, aki mindig utazgat, a kisérgetés mellett ugyanúgy szexuálisan is együtt kell lenni vele heti 1-2 alkalommal, mint az előzőnél.
Úgyhogy elég gáz, hogy ilyenek vannak és én nem csodálkozom ezek után, hogy a kérdező is kételkedik az ilyen hirdetésekben. Nem kell őt emiatt leszólni, mert igenis sok ilyen van sajnos! A Fókuszban is volt nem egyszer, hogy jelentkeztek ilyen gyanúsnak tűnő hirdetésekre a csinos riporternők és felvették rejtett kamerával, aztán ott is kiderült, hogy egyebet is elvárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!