Mit tudtok mondani a környezetmérnök szakról?
Ugyanazt tanulnád, mint a technikusin, annyi különbséggel, hogy lenne a sok gyakorlat helyett mechanika, fizika, matematika, közgazdaságtan, menedzsment. Nem szidom ezeket a tárgyakat, csak közlöm, hogy ez lesz.
Az egyetemen az össz gyakorlat néhány labor lesz - de nálunk pl sokkal kevesebb, mint technikusin, az onnan jöttek mondják -, meg a nyári hathetes kötelező cégnél.
Szerintem csalódnál az oktatásban, a munkalehetőségekben pedig éppúgy.
Mindenki tesz magasról a környezetvédelemre, a méréseket nem lelkiismeretesen csinálják, a hatástanulmányokat és az ezek alapján engedélyezett beruházásokat a pénz vezérli.
A technikusi után mit szólnál egy vegyészmérnöki, biomérnöki, energetikai mérnöki szakhoz, ha nem akarsz csalódni és pofára esni? :)
Semmi értelme szerintem.
Nem sok ismim dúskál pénzben és állásban sem.
Nem éri meg egyáltalán,válasz egy normális szakot,pl:villamosmérnök ez a legfullabb,még a mérnökinfónál is komolyabb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!