Ha próbaidő alatt elhasználtam az összes fizetett szabadságom, de már nem bírok ott dolgozni és fel szeretnék mondani, akkor visszafizettetik velem?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 23:09
11/14 anonim válasza:
Ha szerinted levezethető, akkor légyszíves tedd meg, mert szerintem meg nem...
12/14 anonim válasza:
Igen, erre én is kíváncsi lennék, pontosan miből vezethető le.
13/14 anonim válasza:
olvassatok szaklapot, többen is megírtàk.
14/14 anonim válasza:
A "szaklap megírja" nekem kevés...:)
Munkajogi szakember erősködött, hogy egy embernek egyszerre több 8 órás munkaviszonya nem lehet, mert azt a törvény tiltja. Mikor én erősködtem, hogy kérek hozzá paragrafust, hirtelen azt válaszolta: "Tudja mit? Lehet!"
Hát persze, hogy lehet, hiszen az MT nem tiltja, csak éppen a köztudatban az "ment", hogy nem lehet, mert többnyire energiával nem bírja az ember.
De ne keverjük már a szezont a fazonnal.
Tehát vezesd le nekem paragrafussal, hogy Neked van igazad, akkor majd el fogom ismerni, addig nem...
(És ne szaklappal gyere, hanem paragrafussal!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!