Mondjak fel vagy mit tegyek, SOS?
Másfél hónapja vagyok egy munkahelyen, minden szupi volt, erre ma véletlenül tudtam meg, h a cég elköltözik egy másik városba, ami nekem már nem jó, mert hosszú lenne az utazás, saját költségre+ van egy bölcsis gyermekem, direkt miatta vállaltam el ezt a munkát, tudtam hozni-vinni.
Nincs más megoldás mint, hogy felmondjak vagy jöjjek el táppénzre, azaz én is legyek aljas mint ők?
Milyen indokkal jöhetnék el? Beteg a gyerek? Ez igaz, itthon van a héten. Vagy én legyek beteg? Bajom van bőven, ez nem gond. Egyáltalán megéri ezt eljátszani, időt, pénzt nyerni, ha benne van, h úgyis kirúghatnak táppénz alatt?
Az ilyen emberek miatt nem fogok soha a büdös életbe gyerekes/terhes nőt alkalmazni az ilyen "elmenjek táppénzre?" hozzáállás miatt. A táppénz NEM azért van hogy kiéld a kicsinyes bosszúdat, a táppénz azért van ha te vagy a gyermeked beteg. Tudtommal nem ez a helyzet.
Az hogy a cég elköltözik nem ellened irányuló tett. Sok oka lehet (most voltak polgármesteri választások lehet váltás volt és az új akadékoskodik NEM TUDOM).
Ők miért lennének aljasak, már ne is haragudj!? Azért, mert nincsenek rád tekintettel, amikor a székhelyüket választják meg? Röhejes vagy. :D
Én nőként komolyan kezdem megérteni, hogy miért nem alkalmaznak szívesen kisgyerekes anyukákat...
Amúgy próbaidő alatt simán elküldhetnek indokolás nélkül. Ilyenkor a táppénz sem véd téged. Szerencsére. Te vagy az aljas, nem ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!