Te kimennél egy ismeretlen országba tök egyedül?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok és ajánlottak egy munkát egy olyan országban, amiről alig tudok valamit, másrészt a nyelvet sem beszélem -mondjuk a munkához nem is kell-, viszont tök egyedül mennék ki. Jól hangzik a munka, csak nagyon vacillálok rajta emiatt. Itthon sincs sok barátom, egyszerűen félek, hogy kint méginkább egyedül lennék.2014. okt. 25. 17:54
11/22 zotyesz89 válasza:
Menj ki ha ilyen jó lehetőséged van
13/22 anonim válasza:
Az útleveled semmilyen körülmények között ne add át senkinek megőrzésre. Legyen nálad mindig annyi pénz félretéve, hogy ha bármi gond van, vonattal/busszal haza tudj jönni.
Szállást biztosítanak vagy neked kell keresned?
14/22 anonim válasza:
vállalod a kockázatot vagy itthon halsz éhen.
remélem ez segít dönteni.
15/22 anonim válasza:
Nem mennék ki semmiképp! Egyedül az ember nagyon kiszolgáltatott, pl. ha rosszul leszel, vagy beteg leszel, ki segít neked?Egyedül egy idegen országban, vagy még idegenebb albánokkal, betelepülőkkel egy albérletben,én biztos nem bírnám ki. De ha van egy ember akivel nagyon kedvelitek egymást, és azzal élsz, az teljesen mást szín adna a történetnek.
16/22 anonim válasza:
Vigyél magaddal s így megoldódik a kérdés! ;)
17/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tegnap kijöttem és nem Bulgáriába
2014. nov. 3. 17:41
19/22 Őkrős Beatrix válasza:
Az én barátom most agusztus 02. Töltötte a 18 at és 4 napra rá már kint is volt németországban teljes egyedül jah és pénz nélkül csak az utikölcségre volt pénze mivrl repülövel meent és hát azota ud kint van szvl nem lehet olyan nagy cucc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!