Magyarországi diplomásokat felvesznek külföldi gyümölcsszedési munkára?
Miért ne?
Mi köze van ennek a diplomához? Ha te diplomás létedre gyümölcsöt akarsz szedni, akkor szíved joga, nincs rád írva, hogy diplomád van, senki nem fogja kérdezni.
Szia!
Diplomásként nem tanultál meg Motivációs levelet írni?
Én az ország leggyatrább, legvisszamaradottabb megyéjében tanultam (8 Általános + 4 év gimi + Érettségi), de ezt még én is tudom, nem kell hozzá diploma, ahogyan a mondás is tartja.
Nem akarlak leszólni, mert lehet, hogy az eddigi munkádban Top1 voltál, szóval bocsánat ha megsértelek.
Mellesleg egy tipp, a motivációs levélben elsőnek az erényeidet (gyorsan tanulsz, odafigyelsz a tapasztaltabbakra, adsz a véleményükre) sorold fel, aztán a hátrányaidat, mert az agy, ha felsorolás van, akkor inkább a felsorolás elejére figyel, és azt jegyzi meg..
Sok sikert a munkához, és köszi, hogy rám/ránk hagyod a politikusok és nyugdíjasok eltartását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!