Azok akik nem igazán tudták még 20 évesen, hogy mik akarnak lenni, most hol tartotok? Mivel foglalkoztok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 16:54
11/19 anonim válasza:
36 éves vagyok,érettségim és két szakmám van.Április óta nincs munkám,22ezer forint segélyt kapok.
12/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs, sok munkahelyem volt az utóbbi másfél évben. Az alapképzésem alapján mindenhez értek, de igazán semmihez. egy nagy kuka a felsőoktatás és az iskolai képzés. semmi használhatóra nem tanít meg. 26N
13/19 anonim válasza:
amikor szakmát kellett jelölni akkor sem tudtam így az lett ahová javasoltak, megszereztem a szakmát jön 1-2 munka azt elvállalom, de nem nagyon dolgozok benne és még most se tudom mi az amit szívesen csinálnák...így csak vergödők ide-oda 22F
14/19 anonim válasza:
Én építészmérnöknek tanultam és most fogok végezni. Hogy utána mi lesz? Fogalmam sincs. Bár 20 évesen már volt szakmám, szóval nem céltalanul bolyongtam mint sokan...
# 5/13 Időpont tegnap 18:46: Azért pontoztak le, mert lehet, hogy nem igaz.
15/19 anonim válasza:
Nem igaz?!
Wtf?! Mi a fenének hazudnék egy anonim oldalon arról, hogy mit dolgozom?!
16/19 anonim válasza:
Hol tartok? Relatív. Egy nyugat-európai mekiben forgatom a husikat. Nyilván a céltudatos okos emberek szemében nem tartok sehol. Én viszont nagyon is jól érzem magam jelenleg.
17/19 anonim válasza:
20 évesen akartam lenni mindenféle, leginkább doktorált ember. Erről letettem, most egy multinál dolgozom elég korrekt fizetésért, jelenleg a célom az, hogy legkésőbb 35 éves koromra hétszámjegyű bruttóm legyen. Ha már munkahely tekintetében le kellett tennem az álmaimról, akkor legalább legyen pénzem könyvre, színházra, operára, utazásra. A munka meg tökmindegy.
18/19 anonim válasza:
15: Vannak emberek akik szeretnek anonim oldalakon hazudozni, ezzel is etetve az egójukat. Találkoztam már itt olyan emberrel aki botrányos magyar helyesírással állítólag 1 millió fölött keres havonta, szóval...
19/19 anonim válasza:
Hát ennyit én nem keresek sajnos, de nem is növelem az egómat azzal, hogy hantáznék itt, valóban project managerként dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!