Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik igazi távmunka?

Létezik igazi távmunka?

Figyelt kérdés
Eddig mindenhol csak azt hallottam, hogy kamu és átverés az egész. De akkor létezik egyáltalán távmunka? Olyan, ami fizet is és nem verik át az embereket? Kérlek titeket, csak olyanok írjanak, akiknek valós tapasztalataik vannak, akik már próbáltak ilyet!
2010. jan. 21. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy igen de én még nem találkoztam vele.Sajnos.

Túl sok a lehúzós valótlan hírdetés.

2010. jan. 21. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Létezik,de nem abban a formában ahogyan és amire te gondolsz. Cégeknek van,hogy olyan munkát ajánlanak ami otthon is végezhető, mert pl. nincs iroda vagy nincs hely bent az irodában illetve ezzel költséget is sporol. Ha ilyenben gondolkozol mindenképpen konkrét céget keress meg és ne küldj borítékot meg levelet. Olyan borítékot küldesz majd visszaírok melót én is nagyon keveset tudok, ami tényleg működött, ami viszont igen az pl. ajándéktasak gyártás volt megváltozott munkaképességűeknek szóval elég kuli meló nagyon kevés pénzért
2010. jan. 21. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A párom informatikus, és távmunkában dolgozik. Jól keres, ez a rendes munkahelye már jó ideje. Kapcsolatok kellenek hozzá, mert bárkit nem alkalmaznak így, hisz mindenképpen jónak kell lenned. És nem minden munkát lehet így végezni.
2011. aug. 5. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!