Hogyan tudnék Németbe munkát vállalni itthonról?
Középiskolai diplomám van, szóval először valami raktárba gonoltam dolgozni, mert még a német beszédem nem a legjobb.
Szóval hogy kellene ezt elkezdenem? Nem akarok 1 hónapig autóban lakni meg munkanélkül tengődni stb...van itt olyasvalaki, aki kiment?
Nem, marhára nem tetszik, hogy alanyi jogon jár neked az állampolgárság...
Főleg, hogy olyanokat írsz, hogy "meg-e"...
Hála Istennek nem te döntöd el, hogy kinek jár és kinek nem.
Ha van saját országod (igaz, hogy lopott), akkor miért nem mész oda? Gondolom a 3 idegennyelv közül az egyik a jiddis XD
Végtelenül fel vagy háborodva, hogy itt mások a határon túli magyarokat sértertik- te vajon honnan veszed a bátorságot a budapestiek vagy a zsidó vallású emberek sértegetésére?
Egyáltalán miért kell zsidózni egy ilyen kérdésnél is?
A kérdésre: mivel az EU számára ún. harmadik országbeli állampolgár vagy, így sokkal nehezebb munkát vállalnod, mint az EU tagoknak. Képzetlen, nyelvet nem vagy csak alacsony szinten beszélő munkásokra nincs túl nagy kereslet sehol. Németországban már "rutinos" dél-európai és török vendégmunkásokkal is fel kell venned a versenyt. Tartalék és nyelvtudás nélkül nem szerencsés nekiindulni.
Lehet kicsit elvitt az indulat :D
Elnézést kérek a Budapestiektől, természetesen nem minden Budapestire értettem a dolgot, ah ez nem lett volna világos.
23. Nem vagyok felháborodva, de azért megvédem magam, nekem ne magyarázzon olyas valaki, akinek halvány fogalma sincs az itteni dolgokról, ráadásul pont egy mózes fajta mondja meg nekem, hogy én meg e kaphatom az állampolgárságot vagy sem. Természetesen van magyar állampolgárságom, így nem ukrán állampolgársággal mennék ki.
Akvyr:Én csak őszinte vagyok :) és nem hírből ismerem a budapestieket és a zsidókat, személyes tapasztalat, hogy a Budapestiek(tisztelet a kivételnek) utálják, lenézik a határontúliakat, más városokban ez nem vehető észre, legalábbis ilyen mértékben nem.
"Ott mi lesz, letámadod a "mocskos b*zikat" akik fogják egymás kezét a parkban?", ugyan már, ne légy komolytalan, az az ő magánügyük, legfeljebb nem nézek oda, mindenesetre nem fogom lefényképezni őket ha megkérnek :D, és pofont is csak akkor adok nekik, ha rámkacsintanak, vagy ha megfogják a seggem :D. Orbán miatt mit magyarázkodsz? Tudom hogy kis fasiszta ként van feltüntetve ott, de mit bírsz ilyen idiótáknak magyarázni, akik ezt hiszik? semmit, rá kell hagyni!
"Légyszi ne kelljen már szégyellni magamat a kelet európai bevándorlókért"-erre mit írjak? Ha ennyire zavar a keleteurópai mentalitás, akkor mond azt, hogy te Holland :)
25. Tudom jól, hogy nácifóbiába szenvednek (én nem vagyok náci), természetesen ha kimegyek, úgy viselkedek, ahogy azt elvárnák tőlem. A zsidózásnak mindig van alapja, pont fordítva van, a buta ember a zsidó partnere. Ha majd a képesregényeket letetted, és áttérsz komoly témákra, akkor javaslom Marschalkó Lajos műveit, vagy csak olvasgass a zsidó vallásról, majd megtudod milyen beteg nép. Nézd már meg milyen politikát folytat Izralel...Ott olyan párt van hatalmon, ami mellett a Jobbik kiscserkészek közössége, és akkor ők papolnak nekünk? Ott magyarkodj és légy büszke a magyarságodra (vagy bármely más nemzet), próbálj meg Magyar zászlót lengetni, pont úgy, ahogy a zsidók teszik ezt Magyarországon pl az élet menetén, ott úgy bevernék a pofádat, hogy többet beszélni se tudnál.
Ertettuk eddig is, hogy buta vagy, nem kell fokozni.
A sajat erdekedben mondom: gyorsan szokj le arrol, hogy ha a tieddel ellentetes velemennyel talalkozol, akkor egybol zsidozni kezdesz. Nem tudom melyik ostoba naci haverodtol tanultad el, hogy aki maskepp gondolkodik az tuti zsido, de inkabb probald megismerni a vilagot, mielott igy kokemenyen, koaggyal belefeszulsz.
Amugy amit leirtal, azt mondatrol mondatra szet lehetne szedni, de nem erdemes, mert ugysem ertened meg, fogalmad sincs mirol beszelsz, csak a naci hivoszavakat ismetelgeted buta droid modjara.
Amugy nem vagyok zsido (bar nulla jelentosege van), 38 eves vagyok es 9 eve elek Nemetorszagban. De nyugi, megengedem hogy tegezz.
Nem, képzeld, egyik nyelv sem jiddis, és még csal hírből sem vagyok zsidó. :D De még ha az is lennék, akkor sem értem, hogy jössz ahhoz, hogy itt zsidózni kezdjék. Tudod, Magyarországon ez sem szokás.
Nagyon nem vagy te idevaló... Sem erre a fórumra, sem ebbe az országba, sem pedig az EU-ba. (Na, oda végképp nem, hidd el, a németek sem kérnek belőled!)
És azt, hogy "budapesti", itt, Magyarországon legalábbis, kis b-vel írjuk. Persze lehet, hogy a határon túl ez is máshogy van? :D
27. Amiyen joggal te engem lebutázol, én téged lezsidózhatlak, de nem teszem. Abban igazad van, hogy nem kéne észnélkül zsidóznom, hát egy kicsit elvitt az indulat, ahogy előbb említettem, ez van, legalább beismerem. (az előző HSZ-em első mondatát igazán elolvashattad volna, akkor nem kellene feleslegesen irkálnod)
Írtam, hogy tisztába vagyok a németországi helyzettel, voltam már párszor, szóval ne izgulj, nem fogok horogkeresztes pólóba mászkálni, több okból is, az egyik fő ok, hogy nem vagyok náci.
Mit lehet szétszedni? Minden józan gondolkodású ember tudja hogy ez igaz, amit írtam Izraelről...persze ha tv2 meg CNN-ből informálódsz(hah, főleg hogy már 9 éve ott élsz Németországban, ezen nem is csodálkozom, egy cseppet se), akkor más a helyzet...röhely az egész. Ember, ott ha az utcán hirdetsz más vallást, pl valami Jézus "sztorit" osztogatsz, évekre is bezárnak, miről beszélsz? Szétlehet szedni...ott nem nemzeti alapon van megkülönböztetés, hanem faji alapon, nem is oly régen egy néger csajnak nem engedték hogy vért adjon, mert ő néger. Mi lett volna ha ez nálunk megtörténik? A bevándorlókat úgy rugdossák vissza, ahogy akarják, mi meg kötelesek vagyunk évente x mennyiséget befogadni, mert a multikulti ezt kívánja.
ahhh, nem magyarázkodok többet, élj azzal a tudattal, hogy egy buta, bunkó náci vagyok, aki még 20 éves sincs. Köszönöm, hogy tegezhettelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!