Hogyan tudnék Németbe munkát vállalni itthonról?
Középiskolai diplomám van, szóval először valami raktárba gonoltam dolgozni, mert még a német beszédem nem a legjobb.
Szóval hogy kellene ezt elkezdenem? Nem akarok 1 hónapig autóban lakni meg munkanélkül tengődni stb...van itt olyasvalaki, aki kiment?
A "Németbe" az nagyon-nagyon buta emberre vall.
Egyrészt Magyarországon szokásos - intelligens emberek közében legalábbis - megfelelően használni a -ban/ben-t is a -ba/be mellett. (A te esetedben ezt kellett volna.)
Másrészt meg tessék kiírni, hogy Németország!!!
Középiskolában meg nem jár diploma, csak bizonyítvány, illetve érettségi.
Leszrom, hogy hogy kell helyesen írni. Nem nyelvtanórát kértem. Egyébként a határontúli magyarok nagy része, még az én helyesírásomnat sem éri el. Sajnos a tanítás színvonala nagyon alacsony, ezért írunk így ahogy, és nem azért, mert alapból butábbak vagyunk, vagy mert nem vagyunk intelllligensek. Az "autóban" szó igen nagy hiba, de hát ez van ha sietek és nem olvasom vissza.
Mi diplomának hívjuk, mit nem értesz ezen?
"A "Németbe" az nagyon-nagyon buta emberre vall."
:D Nálunk aki szia helyett csá-t mond, az nagyon-nagyon b*zira vall, ennyi :D
Meg kellene érteni, hogy nem csak ti vagytok a magyarok(ha azok vagytok egyáltalán). De ha ti olyanok vagytok, akik szerint én Ukrán vagyok, a Gáspár Győző és bandája, valamint Kertész Ákos és bandája magyar, akkor nincs miről beszélnünk.
De látom ide mind valami budapesti askenázi gyerekek irkálnak, de legalábbis valami LMP-sek. Na cső :D
Én sosem mondok szia helyett csá-t, fogalmam sincs, ezt honnan veszed.
Ha pedig nem tudsz úgy írni, ahogy a magyarok, akkor talán ne egy magyar fórumon írogass... És mielőtt jössz azzal, hogy határon túli vagy, elmondanám, hogy három idegen nyelven írok ezerszer jobban, mint te magyarul, amire pedig állítod, hogy igazából az anyanyelved...
Hogy nem tudsz helyesen írni és nincs rá hajlandóságot azt a te szegénységi bizonyítványod.
Bár neked diplomád van a középiskolából, hogyan is merlek kritizálni? :D
Ha nincs magas színvonalú tanítás, te se tudnál ilyen csilli-villin irkálni aranyom. A mondataiddal a határontúliak 90%-át sértegeted, mi ilyenek vagyunk, így tudunk írni, így beszélünk. Magyar az anyanyelvem, akármennyire is fáj ez neked. Na most nem is írok többet ide, se más fórumra, mert szerinted nem érem el a minimális helyesírást :D
A másik kettővel vitakozni se(m) :D érdemes
Az előző hsz-em utolsó mondata úgy látom betalált :D
Hogy a kerdesre is valaszoljon valaki, sajna nem ugy mukodik, hogy kipattansz nemetbe, aztan pottyan a havi 2000 euros szerzodes. Erdemes lehet megbizhato munkakozvetitot, vagy nemet ismerost bevonni a folyamatba. No meg ha nem akarsz hajlektalan lenni, akkor kell egy emberes kezdo toke, amivel ki tudsz csengetni mondjuk 2-3 havi lakbert es kauciot. Ha olyan egyszeru lenne, akkor mar az osszes kepzetlen ember itt pakolna a sittes zsakot.
bocs a helyesirasert, a frankfurti irodai gepemen nincs ekezet :)
Akvyr: Köszönöm a válaszod :), a helyesírásod majd Mr 77%-os átnézi és eldönti, hogy meg-e felesz a kritériumjainak :D
Jajj-t azt nem 3 j-vel írják? :D
Ezt nem hiszem el, hogy tényleg egy zsicibe botlottam XDDD. Még mindig ezen a kérdésen rágódsz :D?
Komolyra fordítva a szót, nekem a magyar állampolgárság alanyi jogon jár, ha tetszik ha nem(gondolom hogy nem), nem úgy mint neked, akinek az őse a pedofil blankolt farkú Mózes :). Hát igaz a hír, hogy Budapest lassan Júdapest :(? Szerintem az emberek örülnének, ha Dániel Péter útját követnéd XD
Hála a Jó Istennek, hogy olyan országba megyek dolgozni, ahol a fajtádat "elintézték" XD. Szerencséd, hogy a magyar nemzet toleráns, csak ezzel ne élj vissza, mert majd a te generációd is mehet üdülőtáborba XDDD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!