Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megbántátok, hogy kimentettek...

Megbántátok, hogy kimentettek Angliába?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rengeteg poszt van az ilyen kérdésekkel kapcsolatban , es azt is tudom, hogy erre a kérdésemre megkapnam a választ akkor is, ha végig olvashatnam az összes kérdés-válasz opciót, de en megis szeretnem ujra feltenni a nagy kérdést.

Megoszlanak a vélemények a kikoltozessel kapcsolatban azonban nekem mindig is nagy álmom volt hogy kikoltozessek.

Most elérkezett az idő , elég érettnek érzem magamat , egy szóval érzem itt bent , hogy nekem ki kell mennem :-) :-)

Viszont láttam, hallottam , hogy nem éri meg drága minden drága a kaja drága a ház bérlés drága minden a fizetésed lehet hogy több de megis minden más Is drágább ...

Tudom hogy kicsit unalmas mar a kérdés de szeretnem feltenni a saját posztomban is ; megéri kimenni avagy maradjak itthon ?

Koszi es elnézést az újabb uncsinak tűnő segítség kereshez.

2014. szept. 12. 22:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

Ott Londonban az elejen 600£ korul fizettunk egy szobaert, majd 950£ egy kis luknyi garzonert, igaz az Bayswater. Lakhattunk volna kiljebb is olcsobban, de akkor amennyit sporolunk a lakason azt pont kozlekedesre koltjuk es a fel napot metron toltjuk.

Valaki irta hogy a pincer kulimunka, en az utolso helyemen pincerkent heti 500-550£ kerestem, napi 6-7 ora meloval, 2 szabadnappal.

2014. szept. 13. 16:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg Becsben jo kornyeken fizetek havi 510€ egy 40nm-es modern lakasert, amihez tartozik egy 12nm pince. Itt van szigeteles, dupla ablak, nincs penesz, beazas, nincs eger, jo a futes. Nem mint a londoni pecokban volt. Az ottani lakhatasi korulmenyek sokszor nem utottek meg az europai szintet.
2014. szept. 13. 16:35
 13/17 goaus ***** válasza:
Én egy percre sem bántam meg angliát, remek volt első lépcsőfoknak. Ahogy írták korábban, jó szakmával nagyon jól lehet keresni, de pl targoncás haver is elvan 8 fontból, nem menne haza. Vidéken lakást - 2 szobás - 700 font plusz rezsiért béreltünk, tengerparttól 300 méterre. Én a munkát emelném ki, nem lehet összehasonlítani sem mennyivel jobb kinn. A többi már lehet vitatéma.:)
2014. szept. 13. 21:48
 14/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a sok választ.

Egyedül mentetek ki vagy családdal?

2014. szept. 15. 06:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Én egyedül jöttem ki, saját családom még nincs - ennyivel is egyszerűbb a dolog.
2014. szept. 15. 08:11
 16/17 Kliszta ***** válasza:
65%

En max azt bantam meg, hogy nem jottem ki vagy 10-15 eve :D

Anglia, Nottingham, 2 eve elek itt, egyedul jottem, egy ev utan a prom is jott kutyaval, macskakkal.

Otthon vendeglatoztam, rosszul nem kerestem, mondjuk szerintem tul jol se, itt raktarba galyazok, unalmas, de nem veszes, minimalberert.

Viszont 2 minimalberes melobol siman fenntartunk egy berelt hazat, szorakozunk es felre is rakunk penzt.

2014. szept. 16. 01:10
 17/17 Kliszta ***** válasza:
58%
A lakhatason kivul szerintem semmi sem dragabb, mint otthon. Mondjuk ha egyedul van az ember, sokat lehet sporolni ha csak szobat berelsz, vagy ismerosokkel kozosen egy hazat. En ebbe mar beleuntam, de jonehany par is igy el itt evek ota.
2014. szept. 16. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!