Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Két munkahely, de akkor...

Két munkahely, de akkor szabadság mennyi jár?

Figyelt kérdés
Egy 6 órás meg egy 8 órás munkaviszonyom van, 25 éves vagyok. AKkor most mennyi szabi jár? A 6 órás évek óta megvan, a 8 órás meg csak most kezdtem.
2014. szept. 9. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Mindkét helyen jár a teljes éves szabadság, viszont ténylegesen szabin csak úgy tudsz lenni, ha mindig egyszerre veszed ki, különben az egyik helyre be kell menned, az meg úgy már nem az igazi.
2014. szept. 9. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
napi 14 óra munkát meddig fogod bírni?
2014. szept. 9. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül dolgozik napi 14 órát, ha pl. hétvégén is dolgozik, akkor kicsit jobban is el lehet osztani a heti 70 órát.
2014. szept. 10. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:
én vagyok a #2, én 40 órában vagyok bejelentve, ki is fizetik a túlórám, kb heti 55-60, de extrémebb heteken 70 órákat is dolgozom, egy éve kerültem erre a munkahelyre, most megyek, mert már az idegösszeroppanás szélén vagyok - konkrét fizikai tünetei vannak a kimerültségemnek...kollégák dettó ugyanez
2014. szept. 10. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!