Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állványon történő munka?

Állványon történő munka?

Figyelt kérdés
Üdv! Közmunkás vagyok és egy vállalkozó megkeresett engem és a brigádomat, hogy szeretnénk-e mást dolgozni. azonnal rávágtuk hogy igen, persze. erre azt kérdezte hogy, állványon dolgoztunk-e már és hogy mennyiért csinálnánk. tudom a fickóról hogy vállalkozó építkezésen. és az állványon való munka az nem takarhat olyan sok mindent... így hirtelen nem válaszoltunk neki semmit,(sokat sem akartunk mondani de keveset sem) azt mondta majd holnapig beszéljük meg. tehát szerintetek, nem szakképzett, tehát betanított munkások, egy viszonylag veszélyes területen, napi 8 órában mennyit kérhet el egy ilyesfajta munka körért?

2014. szept. 3. 15:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!