Anglia almaszedés, szállás mobilházban. Átverés lenne?
Felhívtam őket telefonon, 50 fontot kell beváltani, az erről kapott bizonylat alapján garantált a kiutazás, mármint ha felmutatom induláskor és odaadom útiköltségre.
Egyszerű átverés. Odaadod nekik az útiköltséget, és többet nem hallasz róluk.
Aki tényleg munkát kínál, az nem ilyen tagolással, helyesírással ad fel hirdetést.
Hát, én az ilyen munkákat hanyagolnám. Vagy ha annyira kell a pénz, akkor nagyon utána néznék, hogy mennyire valós.
Ugyanis volt rá példa:
- a szállások tömegszállások. Egy konténerbe bezsúfolnak 30 embert is akik egymás hegyén-hátán fekszenek le.
- a napi 8-9 óra almaszedés mindig több mint 12-16 óra.
- ha valaki lelép pár nap vagy pár hét múlva, hogy nem bírja sokszor ki sem fizetik.
és még sorolhatnám.
1 biztos. SOHA nem szabad munkáért fizetni. Ez még Angliában is tilos. SOHA nem szabad szerződés nélkül dolgozni. Ez még Angliában is tilos.
Mondom, kérj valami címet vagy cégnevet. Ugyanis minden céget akár pár személyes céget is be kell regisztrálni a vállalkozóknak. Így kell lennie egy elérhetőségnek, amit meg tudsz nézni, hogy valós.
Én amúgy nem hiszek ebben, még akkor sem ha azt írja, hogy az 50 fontot akkor kell fizetned amikor indulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!