Mennyi pénzért vállalnál napi min.1,5+1,5 óra ingázást?
Felajánlottak egy állást ami jobban tetszene mint a mostani, de kb. max. 20ezer Forinttal keresnék többet, ennyiért szerintem nem fogom vállalni.
A +200ezer fizetést adó állás esetén is ugyanazok lennének az "ingázós" problémák, de a pénz mégis megszépíti.
Valaki ennyit utazik minimálbérért, vagy iskolába ingyen... Nem olyan nagy dolog.
Te tudod, mennyit ér meg neked az utazás.
jelenleg semennyiert, mnert igy is jol keresek es negyed orat utazok.
De ha nem lenmne melom, akkor meg barmennyiert.
Tegyük fel, hogy most 30-30 percet tölt az oda-vissza utazással. Akkor ez napi szinte +2 óra utazás. Szeptemberben 22 munkanap van. 22munkanap*2óra=44 óra.
22000ft/44órával=500 forintos órabér.
Ha tud kérni, hogy maradhasson túlórázni, akkor jobban jár.
Azonban ha most 1-1 órát tölt utazással akkor már úgy jár jobban, ha vált és inkább 1,5-1,5 órát utazik.
" csajozol, trécselsz"
Főleg akkor ha egyedül utazik saját autóval.
Nem 44 el kell elosztani, hanem 168+44 azaz 212vel, 200e/212 vel az csak 943Ft/óra.
Jelenleg 25+25 percet gyalogolok, 90-et keresek.
Az iskolába én is utaztam ennyit, vidéki kollégistaként heti 2,5+2,5 óra buszozás, Pesten belül is külső kerületből 3/4-1 óra utazás mindennap 2 átszállással.
De a tanulás csak más, ott az ember választja ki az iskolát és tudja, hogy x év múlva vége.
Ha munkanélküli lennék nyilván vállalnám, vagy ha legalább itthon felszállnék egy normális buszra, ott meg le... de gyaloglás, MÁV (amivel ki tudja, mennyi is lesz a papíron 35 perc) és BKV átszállással... kocsim nincs.
Kp-ban kb. 12-vel kapnék többet + valamennyi utalvány, elvileg Erzsébet lesz. Ennyit lehet azzal megspórolok, hogy van időm itthon főzni.
A 7 válaszoló számolásával - 22 munkanap * napi 3 óra utazás = 66 óra, jó esetben 20ezer/66= 303 Ft-os órabér az utazásra.
A mostani munkahelyemen nincs lehetőség túlórázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!