Vállalnál olyan állást, ahol este 9-ig is kell dolgozni és még messze is van, rossz a közlekedés?
Figyelt kérdés
Szóval részmunkaidős,de este sokáig van a nyitva tartás, még ha nem is minden nap,de azért sorra kerül az ember,hogy pont délutános. A közlekedés is rossz, messze a buszmegálló és ritkán jár busz, kisgyerek mellett vállalnál ilyen munkát vagy inkább keresnél olyat,ahol hamarabb hazaérsz?2014. júl. 30. 22:14
1/8 anonim válasza:
És mit szóljon az, aki 12 órázik, vagy 3-4 műszakba jár?
Ezt csak te tudod eldönteni. Ha nagyon kell a pénz, akkor mindegy mi, csak dolgozhassak, de ha felmerül a kérdés, hogy elvállald-e, akkor nem lehettek olyan rossz anyagi helyzetben, keresgélhetsz nyugodtan más helyet.
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem ez plusz munka lenne,igaz a mostani bérem kevés,ezért kéne még egy részmunkaidő, emellett egyedül nevelem a gyermekemet,igaz a felügyeletét úgy ahoogy meg tudnám oldani,este 10 től hamarabb nem érnék haza,rossz közbiztonságban...Aki 12 órázik,általában este 6-ig van,igaz a 3 műszak tarthat 10-ig.
2014. júl. 30. 22:53
3/8 anonim válasza:
En napi rendszeresseggel este 11-kor vegzek,11:30 utan erek haza.Busz termeszetesen ilyenkor mar nincs,en autoval jarok,25 km-re van a munkahelyem a lakohelyunktol.
4/8 anonim válasza:
A rossz közlekedés miatt nem vállalnám csak, egyébként szerintem tök jó az ilyen munkahely, főleg kisgyerek mellett. (meg lehet úgy oldani, hogy ha beteg se kelljen senkinek szabira menni miatta)
5/8 anonim válasza:
Hacsak nem haltok éhen enélkül, ne vállald! A rossz közbiztonság miatt se és a nagyon késői hazamenetel miatt se.
Inkább éljetek kevesebből, vagy találj más megoldást, de ezt ne vállald be!
6/8 anonim válasza:
Gyalog hány perc a buszmegálló?
Én is részmunkaidőben fogok dolgozni, a délutános műszak után este 11kor érek haza, kb. 5 perc séta a buszpályaudvar a házunktól.
7/8 A kérdező kommentje:
A munkahelytől is messze van a buszmegálló,meg a lakástól is kb 10-15 perc gyalog,de este 10-kor olyan helyen nem szivesen gyalogolok. ÉS nem is jár gyakran busz,ha lekésem ráfázok. Kocsim nincs. És reggel is ugyanez a helyzet.
2014. júl. 31. 09:55
8/8 anonim válasza:
Az baj, én azon az 5 perces sétán is aggódom, céges buszunk van. Ne vállald el ha nem muszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!