Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vállalnál olyan állást, ahol...

Vállalnál olyan állást, ahol este 9-ig is kell dolgozni és még messze is van, rossz a közlekedés?

Figyelt kérdés
Szóval részmunkaidős,de este sokáig van a nyitva tartás, még ha nem is minden nap,de azért sorra kerül az ember,hogy pont délutános. A közlekedés is rossz, messze a buszmegálló és ritkán jár busz, kisgyerek mellett vállalnál ilyen munkát vagy inkább keresnél olyat,ahol hamarabb hazaérsz?
2014. júl. 30. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:

És mit szóljon az, aki 12 órázik, vagy 3-4 műszakba jár?

Ezt csak te tudod eldönteni. Ha nagyon kell a pénz, akkor mindegy mi, csak dolgozhassak, de ha felmerül a kérdés, hogy elvállald-e, akkor nem lehettek olyan rossz anyagi helyzetben, keresgélhetsz nyugodtan más helyet.

2014. júl. 30. 22:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem ez plusz munka lenne,igaz a mostani bérem kevés,ezért kéne még egy részmunkaidő, emellett egyedül nevelem a gyermekemet,igaz a felügyeletét úgy ahoogy meg tudnám oldani,este 10 től hamarabb nem érnék haza,rossz közbiztonságban...Aki 12 órázik,általában este 6-ig van,igaz a 3 műszak tarthat 10-ig.
2014. júl. 30. 22:53
 3/8 anonim ***** válasza:
En napi rendszeresseggel este 11-kor vegzek,11:30 utan erek haza.Busz termeszetesen ilyenkor mar nincs,en autoval jarok,25 km-re van a munkahelyem a lakohelyunktol.
2014. júl. 30. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:
A rossz közlekedés miatt nem vállalnám csak, egyébként szerintem tök jó az ilyen munkahely, főleg kisgyerek mellett. (meg lehet úgy oldani, hogy ha beteg se kelljen senkinek szabira menni miatta)
2014. júl. 30. 23:25
 5/8 anonim válasza:

Hacsak nem haltok éhen enélkül, ne vállald! A rossz közbiztonság miatt se és a nagyon késői hazamenetel miatt se.

Inkább éljetek kevesebből, vagy találj más megoldást, de ezt ne vállald be!

2014. júl. 30. 23:25
 6/8 anonim válasza:

Gyalog hány perc a buszmegálló?

Én is részmunkaidőben fogok dolgozni, a délutános műszak után este 11kor érek haza, kb. 5 perc séta a buszpályaudvar a házunktól.

2014. júl. 31. 06:34
 7/8 A kérdező kommentje:
A munkahelytől is messze van a buszmegálló,meg a lakástól is kb 10-15 perc gyalog,de este 10-kor olyan helyen nem szivesen gyalogolok. ÉS nem is jár gyakran busz,ha lekésem ráfázok. Kocsim nincs. És reggel is ugyanez a helyzet.
2014. júl. 31. 09:55
 8/8 anonim válasza:
Az baj, én azon az 5 perces sétán is aggódom, céges buszunk van. Ne vállald el ha nem muszáj!
2014. júl. 31. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!