Diplomásként vállalnál közmunkát?
Persze.
Keress állást a közmunka alatt is, jol mutat az önéletrajzodban, arra bizonyitek h szorgalmas vagy.
56 ezer az 56 ezerrel több a 0 ft jobb mint a semmi:) hajrá
Nem hiszem. De nem azért, mert diplomám van, hanem azért, mert:
1) Bárhol el tudok helyezkedni néhány héten belül bármikor
2) Indítanék egy saját vállalkozást
IGEN!
3-aska:
"1) Bárhol el tudok helyezkedni néhány héten belül bármikor"---tényleg? Akkor menjél űrhajósnak :)
Viccet félretéve: Milyen szakmád van, nyelvtudás, iskolák?
"2) Indítanék egy saját vállalkozást"---ha ez csak így megy, akkor eddig vajon miért nem indítottál?
Milyen céged lenne? Mire vállalkoznál, vagy az tök mindegy?
17:48!
Én sem vállalnám, ahogy a 3-as válaszoló! Ugyanazért, amiket ő is mondott.
Magam is inkább vállalkoznék. Hogy mit, azt nem kötöm az orrodra, lévén tanácsokat ingyen nem osztogatok.
Nem. Kimennék külföldre. (Rezidens vagyok.)
Amúgy én ezt az egész közmunka programot rettentően méltatlannak tartom ebben a formában. Arra tökéletes, hogy mondjuk hajléktalanoknak, elmaradottabb romáknak,szóval régóta munka nêlkül élőknek egy kezdőlépés legyen a munkavállalás rögös útján. De szemmel láthatólag most azt tervezik, hogy a közmunka legyen az, amit minden embernek biztosítanak. Épphogy azt nem mondják, hogy menjen mindenki közmunkára, mert milyen jó. Holott, ha belegondolsz, effektív értéke nincsen, ezt úgy értem, hogy a gazdaságot nem pörgeti. Tehát jó dolognak tartom egy bizonyos formáját, ebben a formában hasznos is, de nem kéne közmunkára alapozni egy egész nemzet jövőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!