Milyen végzettséggel tudnék havi nettó 300 ezret megkeresni havi 168 munkaórával?
Majdnem ennyi most is meg van, de nem havi 168 óra munkával, hanem 200+.
Tudom, fogjam be a számat, de nem vagyok egy megalkuvó ember, szeretnék váltani, egész egyszerűen nem a munkahelyemen akarom leélni az életem.
Most 26 évesen még jó, de h majd 40 évig még ezt akkor....
Jelenleg jogi területen dolgozok.
Itt felfelé már nem nagyon lehet menni.
Ha 168 órára váltok akkor meg visszaesik a bérem 90-130 ezer nettóra.
Rengeteg ismerősömmel beszéltem, a pénz sehol nem gond, a probléma náluk is, h aludni járnak haza(programozók, mérnökök)
Mit javasoltok?
Mérnöki, informatikai területen ez elérhető.
Írnám a pénzügyet, kontrollingot, de ot havi záráskor be-be csúszik jó pár 12 órás munkanap.
Jó tanács: kerüld a magyar cégeket messziről.
Ahogy látom ilyen téren nincs nagy különbség, h magyar vagy külföldi.
Sokáig nem bírnák a konkurenciát, ha a magyar cég gyorsabban dolgozik és nem rosszabbul.
Így vagy beállnak a sorba, vagy mennek a levesbe.
És mivel a külföldi pont leszarja, h te mennyit dolgozol, így beállnak a sorba.
"Ahogy látom ilyen téren nincs nagy különbség, h magyar vagy külföldi."
Rendben, akkor te dolgozz a belsőpusztaböhönyei Lajcsi & Jocó Bt-nél, nekem tökéletesen megfelel az IBM / Microsoft / Siemens / Robert Bosch / ExxonMobil ;-)
Jó, most ez olyan, h te meg dolgozz az albán pékségben, én maradok a MOL-nál.
Megkérdezhetem, h mennyit dolgozol és mennyit keresel illetve mit csinálsz?
Igen, előző, most lelepleztél. Igazából én vagyok Kordagyuri bácsi, és unalomból kamuzom a gyk-n, ha Klárikám éppen főzi a pörköltet.
Kérdező, eléggé specifikus területen vagyok, nem írnám le, ha nem gond.
Jogi területen sajnos nem igazán túl jók az esélyek, hacsak ki nem fogsz valami protekciós helyet.
A lehetőségeid pedig nagyban függnek attól is, mihez értesz, mit tanultál, és igenis sokat számít, hol dolgozol.
állj be a maffiába...
a több pénzért jobban meg kell dolgozni. fura, mi?
"eléggé specifikus területen vagyok, nem írnám le"
3 ferrári és 2 porsche áll a garázsomban, de nem küldök róla képet.
Tipikus sablon kikerülő válasz. Többésg hangoztatja az oldalon, hogy jaj ő 450e-et keres (és még érettségije sincs egyeseknek). Amikor meg rá merészel kérdezni valaki, hogy mivel is foglalatoskodik, akkor vagy jön a sablon válasz, hogy "nem akar magának konkurenciát, bla bla bla", vagy szimplán eltűnik szó nélkül.
Tipikus, messziről jött ember azt mond amit akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!