Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik jól fizető állás?

Melyik jól fizető állás?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem olyan állásokat mondani, amik jól fizetnek, nem kell megszakadni, és viszonylag könnyű is? (úgy értem, nincs sok szám).

Estin vagyok, két év múlva érettségizek, ha minden jól megy, viszont nem tudom, hogy utána milyen OKJ-s szakmát csináljak? A logisztikai ügyintézőről hallottam, jól hangzik, de onnan nőt nem is ismerek. Az alapműveletekkel nincs nagy baj, csak a bonyolultabbal.. Az eü érdekelt mindig is, de ott 12 órázni, havi 90-ért (jobb esetben) nem fogok!

előre is köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 24. 15:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
56%
Kicsit bilibe lóg a kezed.
2014. aug. 24. 16:31
 2/24 A kérdező kommentje:
mert normális munkát akarok?! bocs, de nem a szalag mellől akarok megdögleni úgy, h nincs pénz..! ha érdemben nem tudsz hozzászólni, inkább ne is írtál volna...
2014. aug. 24. 16:33
 3/24 anonim ***** válasza:
33%

Jól fizető munkát hosszú távon tanulással, kemény munkával lehet szerezni és megtartani, neked ez úgy néz ki, nem az erősséged.

Pláne nem egy estin megszerzett érettségivel.

2014. aug. 24. 16:37
 4/24 A kérdező kommentje:

az érettségi érettségi!

ha nem valami hiperszuper munkahelyre megyek, ahol "szakmai" érettségi kéne, akkor mit számít, h estis vagy nem? ugyanúgy tanultam, plusz dolgoztam mellette... nem pedig eltartott anyuci meg apuci..

2014. aug. 24. 16:46
 5/24 A kérdező kommentje:
egyébként nem azonnal akarok 240 ezres maxot, de nem is 90ért... meg a 90 is más, ha nem kell 12 órát állni pl, és nem 5 perc szünet van.. mint sajna manapság a mai gyárakban..
2014. aug. 24. 16:47
 6/24 anonim ***** válasza:
81%

hát például a "legősibb szakma" ilyen, és még csak le sem kell érettségizni és megkereshető a 240 ezer is

na jó akkor kicsit a valóságról

az ilyen logisztikai ügyintézőknek, meg más ügyintézőknek és ilyen tipikusan jól hangzó alibiszakmáknak semmilyen értéke nincs

azért nincs, mert kb 2 hét betanítás után bárki meg tudja csinálni ezeket a munkákat, ezért rend szerint vagy rokon terület egyetemen tanuló diákjait dolgoztatják diákmunkás részmunkaidőben, vagy felvesznek valakit minimálbérét

persze odaírják, hogy szakirányú végzettségi előny, de kb lepipálnak egy B kategóriás jogsival és saját járművel vagy egy-két beszélt nyelvvel.

a hiány szakmunkákat érdemes tanulni, CNC forgácsoló, ács, kőműves, autószerelő (ezek abban különböznek az ügyintézőitől, hogy baromi sok alapismeretet kell megtanulni)

estin egyébként talán ezek is felejtősek, kb csak annak jó aki amúgy is ezt csinálja, csak kell a papír, hogy a KFT tevékenységébe bekerülhessen

gondolom valami irodában szeretnéd jól érezni magad napi 8 órában

ha igen, akkor mindenképp add be a jelentkezésedet a felsőoktatásba

gondolj ki egy területet ami tetszene, nézd meg melyik két tárgy a felvételi, és azokra készülj rá nagyon, mellette csinálhatsz angolból és németből egy-egy középfokú nyelvvizsgát, ami akkor is hasznos, ha épp nem kerülnél be

a logisztikai mérnöki pl sok matekot tartalmaz, de ne tántorítson el, mert a matematikai képesség tanulható, de két év alatt az orvosira is fel lehet készülni, ha az egészségügy érdekel (a rezidensek 200 nettót keresnek)

ne hidd, hogy elérhetetlenek a kitűzött céljaid, és attól, hogy valamilyen okból estin érettségizel rosszabb embernek számítanál, mint akit elsőre felvettek egy elitebb gimnáziumból

tanulásban akár ezen az oldalon is kaphatsz sok segítséget, de ennél sokkal jobbak a célirányos tankönyvek és még ennél is jobb lenne egy magántanár

most lehet azzal jönni, hogy pénz pénz pénz, de a tanulásnál nincs jobb befektetés

2014. aug. 24. 18:18
 7/24 A kérdező kommentje:
ezzel a hiányszakmával csak annyi h nőként nem igazán illek a cnc-ekhez. Ami a mi megyénkben hiány, és nőként is szívesen csinálnám, az a szoc. ápoló. De ott megint fél napot ott vagyok, és akkor még főzni, mosni... tudom, sokaknak megy, biztos nekem is menne. Orvos nem akarok lenni, holott akartam, de ott is talán 40 évesen lehetnék igazi orvos, és a fizetésükről ne is beszéljünk.
2014. aug. 24. 18:43
 8/24 A kérdező kommentje:
aki az érettségit szólta le, h estis, annak üzenem, h gimnáziumi lesz a végén, ha meglesz.
2014. aug. 24. 18:44
 9/24 anonim ***** válasza:
67%
senkit sem érdekel, hogy gimnáziumi-e az érettségi, van vagy nincs, illetve a %ot nézik felvételinél
2014. aug. 24. 19:01
 10/24 anonim ***** válasza:
44%
a szociális ápolóval a közalkalmazotti bértábla a legnagyobb probléma, mert bizony középfokú végzettséggel akár utcán is seperhetnél
2014. aug. 24. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!