Érettségivel jól fizető állás Budapesten?
Érettségivel bruttó 210 fix?
Aha, szerintem tömve vannak az álláshirdető oldalak ilyenekkel.
persze.. menj el prostinak, vagy gigolonak....
örülj ha a bruttó nettó 140et megkapod műszakpótlék és egyébb szépségekkel együtt...
Legalább fix nettó 140.000,- forintos fizetés érettségivel! :D
Ember ez itt Magyarország!Gondolom pályakezdö vagy és fogalmad nincs még a magyar fizetésekröl!
Érettségivel az emberek 80 ezerért a nagybevásárló áruházakban tologatják a békát és töltik fel a polcokat!
Ha te itthon 140.000,- forintos fizetést szeretnél az érettségi mellé el kell végezned egy egy aktuális vagy keresett szakmát!És ha olyan az a szakma akkor még "megkell mászni a lépcsöket" amíg te abba a szakmába annyit tudsz hogy elérd a 150 ezres fizut!
Vannak ilyen munkák csak nézelődjél.
Nekem is csak érettségim van és egy cégnél vagyok, ilyen adminisztrátor féle és 150-et kapok nettóba :) Tesómnak is csak érettségije van ő eladó egy üzletbe és 120-at kap nettóbe.
Szóval vannak jó állások csak nézelődjél
"Igaz, protekcióval jutott be oda"
Meg is válaszoltad a kérdésed!
Ilyen melóra csak petícióval lehet bejutni!Ha ilyen könnyen menne hogy ide felteszek egy kérdést akkor senki se sírna hogy nincs munka!És valószínüleg ha tud is nem egy vadidegennek fogja elmondani interneten hanem szól az ismeröseinek és a barátainak hogy van egy jól fizetö meló!
Kedves kommentelő!
Nem ereszkedik térdre, mivel férfi és van barátnője is, tudomásom szerint hetero teljes mértékben.
Én ezekkel tisztában is vagyok, de még van egy évem hátra a suliból (szakma) a diákmunkával nevetségesen keveset keresek, és 1 év az hosszú idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!