Érettségivel jól fizető állás Budapesten?
én anyámat anno 18 évesen protekció nélkül 8 általánossal vették fel a munkahelyére.. majd idővel mikor jött a kötelező szakmázás elküldték tanfolyamra. emlékszem általános iksolába jártam 5 vagy 6. osztályba mikor éjjel 10-ig gubbasztott a sok tankönyve felett...
immár 30 éve annál a cégnél dolgozik, és keres bő 140-et cafateriával együtt átlagba.
most hol tudsz 8 általánossal elhelyezkedni?
Ez mind igaz!
Ha van protekciód akkor betudsz jutni egy jól fizető állásra. ha nincs, akkor meg kb sehova sem jutsz el...
Egyik barátom Corvinuson végzett + angol, német felsőfokúja van és ki kellett mennie külföldre mert itthon sehol nem vették fel. Vagy túlképzett volt vagy csak simán nem... vicc amúgy
Ha nem veted meg a kemény fizikai munkát, akkor elég nagy esélyed van ilyet találni.Én például egy raktárban cipelem a liszteszsákokat és havi 160000ft-ot keresek.
De az biztos, hogy nagyon nehéz munka, sokan nem bírják..
Szia!
Bankban lakossági ügyintézőként kereshetsz havi 160 nettót, plusz cafetériát csak érettségivel, és még nyelvtudás sem kell hozzá.
Fontos a kiállás és a motiváltság.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!