Érettségivel éhen fogok halni?
Ha vannak kapcsolataid, nyelvvizsgad vagy valamiben nagyon tehetseges vagy papir nelkul is..talan.Vagy kulfoldon de mar ott is nagyon szelektaljak az embereket.Szoval egy erettsegivel a mai vilagban nem sokra mesz.De szerencsed ettol meg lehet, gondolom nem minimalberert akarsz egesz eletedben rabszolga lenni!
Nem hitelekbe beleorult kisemmizett senki!
ez is varhat rad.Bocs a negativumokert de oszinte valasznak tobb haszna van.
Hát igen mert csak az ilyen érettségis emberkék nem lettek elégé érettek a kinti kemény világra és szerintem vagy Mc Donaldsba vagy Gyári munkára kényszerülsz!!
Nekem nincs érettségim de nem is kell még diploma se kéne!!!
Három nyelven beszélek perfectül és van egy fasza vállalkozásom és csak 8általánosom van és a nyelveket is az életben tanultam meg!!
Rendben van probalom elkepzelni es elhinni de en se a kozeli kornyezetemben se a tavolabbi kornyezetemben se ezt hallom.Ha ferfi max elmehet segedmunkasnak , epitkezesre, tescoba , mcdonaldsba.
Ha lany elmehet eladonak...esetleg meg egy ket dolog ami szoba kerulhet.Persze mindezzel nem fogja magat halalra keresni...de hat ez nem is a Te bajod! Biztasd csak h elcsessze az eletet!Ismeretsege pedig nem mindenkinek van es nem is mindenki kepes ku.rvulni a jobb poziciokert.
Kerdezo!
Akarmilyen nehez is , probald befejezni a sulit! Szakmaval kolfoldon es nyelvtudassal jol el tudsz helyezkedni. Meg talan otthon is jol megfizetik.Allitolag kihalo felben vannak ajo szakunkasok.
Ha most nem is vagysz nagy dolgokra , kesobb biztonsagot(ertsd.biztos allast, biztos fizuval) akarsz , csaladot, gyerekeket akkor banni fogod a mostani lustasagod.Kitartast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!