Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi 160 ezerből ki lehet...

Havi 160 ezerből ki lehet jönni? 23/L

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) A férjemmel friss házasok vagyunk, házunk,autónk van, ketten élünk a házunkban:) Én bolti eladó vagyok, a párom pedig egy vállalatban dolgozik. A havi össz keresetünk 160 ezer, néha picivel több, néha kevesebb. Tapasztalatokra lennék kíváncsi,ki hogyan tud így kijönni egy hónapban? mire elég ez a pénz és mire nem? Köszi a válaszokat előre is! :)

2014. aug. 15. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, necces.
2014. aug. 15. 00:18
 2/9 A kérdező kommentje:
még valaki? írjatok kérlek...
2014. aug. 15. 00:33
 3/9 anonim válasza:
76%
49 ezer forintból meg lehet élni.
2014. aug. 15. 02:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Orbán szerint havi 47-ből meglehet élni :D

Viccet félre téve.160.000-ból nagyon,de nagyon húzósan ki lehet jönni.Bár ez sok mindentől függ.Sokat számít,hogy helyileg hol laktok,kertes vagy panel stb...

Szóval ketten meg lehet oldani,de ha már gyereket is szeretnétek akkor felejtsd el,hogy havi 160.000-ből ti megéltek.Személy véleményem szerint ahhoz,hogy ma Magyarországon egy fiatal házas pár beletudjon kezdeni az életbe(lakás,gyerek) ahhoz minimum kell keresni 300-350 ezer körül havonta.Ez a minimum!

Saját házban életek?Ha igen akkor szerencsétek van.

2014. aug. 15. 02:39
 5/9 anonim ***** válasza:

A saját ház nagyot lök a dolgon, bár az autó egy idő után luxus lesz ennyi pénzből.

De megélni meg tudtok belőle.

2014. aug. 15. 07:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés, persze még mondhatni pályakezdők vagytok. De azért neked például nem ártana továbbtanulni, ha nincs más szakmád a bolti eladóin kívül. Ott sose fogsz igazán jól keresni.

Legalább arra a szintre kéne eljussatok, amikor mindkettőtök ennyit keres havi szinten egymaga.

2014. aug. 15. 09:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ki lehet jönni. Legalábbis megoldható, bár nyilván más a ti helyzetetek, hiszen most akarjátok megalapozni az életeteket. Szóval meg lehet ám ebből élni, csak okosan kell csinálni, átgondoltan vásárolni stb. Viszont, ha előrébb akartok jutni, meg kell próbálni feljebb lépni a lépcsőfokokon. Bolti eladóként nem fogsz sosem igazán sokat keresni, amíg ezt csinálod, érdemes keresni más lehetőségeket, esetleg tanulni még valamit.

De mondom, ketten 160.000 Ft-ból egészen biztosan meg lehet. Családival együtt van hónapok óta kb. 160.000 Ft bevétele a szüleimnek, és hárman élünk meg belőle. Ha mi hárman megélünk ebből, akkor szerintem ketten is meg lehet simán.

2014. aug. 15. 11:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat, akkor jól érezzük mi is a helyzetet! Saját házunk van, nem bérben élünk benne, örökölte a férjem :)
2014. aug. 15. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy a lakás örökség. Így nincs se hitel, se bérleti díj, úgyhogy szerintem így meg lehet élni 160 ezer Ft-ból. Gyereket azért ekkora keresetre még ne vállaljatok. Ha bolti eladó vagy (és érdekel ez a terület), próbáld kicsit továbbképezni magad, hogy legyen lehetőséged előrelépni pl üzletvezetővé
2014. aug. 15. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!